Nincs engedélyezve a javascript.
Ájurvéda a mindennapokban

Ájurvéda a mindennapokban

Egészségmegőrzés egyszerűen, hagyományos módszerekkel

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 499 helyett
1 250 Ft
-50 %
A hagyományos gyógyászattal szemben az ájurvéda összefüggéseiben nézi a testet és a lelket. Rámutat arra a tényre, hogy mennyire fontos a test, a lélek és a szellem egysége a tökéletes egészséghez. Ez a könyv segítséget nyújt mindenkinek önmaga jobb megismeréséhez, és tanácsokat ad a betegségek megelőzésére, az egészség megtartására.
Elolvastam
Tetszik
Leírás a könyvről

A védikus bölcsesség hatása a világra nagyobb, mint gondolnánk. Az alternatív egészségmegőrzési módok - mint pl. a gyógyító- és tisztítókezelések - mind visszavezethetők a védikus írásokra. Manapság világszerte emberek milliói gyakorolják a jógát és a meditációt, az ájurvédikus masszázs szinte minden 4-5 csillagos szállodánkban jelen van.

Az ájurvéda holisztikus, vagyis teljes, és rendkívül gyakorlatias. A hagyományos gyógyászattal szemben, mely mindig egy konkrét problémát vizsgál, összefüggéseiben nézi a testet és a lelket. Rámutat arra a tényre, hogy a test csak a lélek tudathordozó eszköze és arra, hogy mennyire fontos a test, a lélek és a szellem egysége a tökéletes egészséghez.

Ez a könyv segítséget nyújt mindenkinek önmaga jobb megismeréséhez, és védikus tanácsokat ad a betegségek megelőzésére, az egészség teljes körű megtartására.

Adatok
Raktári kód:
110067
ISBN:
9633704622
EAN:
9789633704622
Megjelenés:
2013.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
216
Méret [mm]:
150 x 228 x 16
Tömeg [g]:
480
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top