Nincs engedélyezve a javascript.
Öngyógyítás tenyérmasszázzsal

Öngyógyítás tenyérmasszázzsal

Természetes gyógymód számos betegségre

Jelenleg nem rendelhető
1 799 helyett
1 079 Ft
-40 %
Most megszabadulhat a gyötrő fájdalomtól és a betegségektől: a reflexzóna-masszázs évezredes titkainak alkalmazásával könnyedén és gyorsan felszabadíthatja a szervezetében rejtőző gyógyító erőt. Sajátítsa el a tenyérmasszázs gyógyító eljárásait, és élvezze a fájdalommentes egészség örömeit!
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Most egyszer s mindenkorra megszabadulhat a gyötrő fájdalomtól és a betegségektől: a reflexzóna-masszázs évezredes titkainak alkalmazásával könnyedén és gyorsan felszabadíthatja a szervezetében rejtőző gyógyító erőt.

Az Öngyógyítás tenyérmasszázzsal című kötet átdolgozott és bővített kiadása lépésről lépésre végigkalauzolja az Olvasót azokon az egyszerű masszázsfogásokon, amelyek a fájdalom és egyéb panaszok kiváltó okát szüntetik meg azáltal, hogy nyugtató energiát küldenek a bajok forrásához.
E modern klasszikusból megtudhatja, hogyan érheti el a fájdalom kiindulópontjául szolgáló reflexzónaközpontokat, és hogyan szüntetheti meg a fájdalmat ujja egyetlen érintésével - mindezt anélkül, hogy drága gyógyszerekhez vagy megterhelő terápiákhoz folyamodna, vagy durva műtéti beavatkozásnak vetné alá magát. Továbbá az is kiderül, hogyan alkalmazhatja az Olvasó ezeket az eljárásokat más embereken, gyermekeken, sőt háziállatain is.

A könyv nyelvezete világos, közérthető, és száznál is több új ábra segíti a megértést. A reflexzóna-masszázs módszerét régóta hatékonyan használják számos panasz és betegség enyhítésére, például az alábbi bajok esetében: allergia, álmatlanság, aranyér, asztma, bőrbetegségek, csuklófájdalom, émelygés, emésztési zavarok, fejfájás, gége- és hangszálgyulladás, hát- és derékfájás, hörghurut, ízületi gyulladás, korai öregedés, magas vérnyomás, meghűlés és nátha, menopauzás tünetek, menstruációs görcsök, prosztatapanaszok, stressz, szénanátha, szívbetegségek, ülőidegzsába, vérszegénység.
Sajátítsa el a tenyérmasszázs gyógyító eljárásait, és élvezze a fájdalommentes egészség és a megnövekvő tetterő örömeit, amelyek csupán gombnyomásnyi távolságra vannak Öntől!

Adatok
Raktári kód:
126223
ISBN:
9633680778
EAN:
9789633680773
Eredeti megnevezés:
Hand Reflexology
Megjelenés:
2001.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
288
Méret [mm]:
155 x 235 x 25
Tömeg [g]:
440
Hozzászólások
 
Szintén neked ajánljuk
Heti top