Nincs engedélyezve a javascript.
Az intuíció gyógyító ereje

Az intuíció gyógyító ereje

Fedezzük fel önmagunkban a gyógyítót!

Jelenleg nem rendelhető
2 499 helyett
2 124 Ft
-15 %
Ébresszük fel intuíciónkat, hogy segítsük gyógyulásunkat. Ez a könyv számtalan gyakorlat segítségével mutatja be, hogyan léphetünk kapcsolatba intuíciónkkal, hogyan aktivizálhatjuk gyógyító erőnket, és hogyan indíthatunk el gyógyulási folyamatot valamennyi szinten.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Hogy pszichésen, érzelmileg és lelkileg is egészségesek legyünk, meg kell találnunk utunkat a gyógyuláshoz.

A bennünk rejlő gyógyító pontosan tudja, mi tesz jót nekünk, rohanó világunkban azonban már majdnem teljesen elveszítettük kapcsolatot ezzel a tudással.

A könyv számtalan gyakorlat segítségével mutatja be, hogyan léphetünk kapcsolatba intuíciónkkal, hogyan aktivizálhatjuk gyógyító erőinket, és hogyan indíthatjuk el a gyógyulási folyamatot valamennyi szinten. Manapság egyre egyértelműbbé válnak a gyógyulás folyamatára jellemző egyéni különbségek: ami jót tesz az egyik embernek, a másiknak akár káros is lehet.

Saját egészségéről, illetve gyógyulásáról senki sem tud többet, mint maga a páciens. Ez a tudás azonban nem a gyógyulást kereső egyén hétköznapi tudatában, hanem egy mélyebb szinten keresendő - egy olyan szinten, amelyhez intuíció révén kerülhetünk közelebb. Egyre többen törekszenek arra, hogy ráleljenek saját, mélyebb szinten rejlő (gyógyulási) igazságukra, de kollektív szinten is egyre nagyobb az igény az úgynevezett "demokratikus orvoslásra". A demokratikus orvoslásban a páciensek ugyan hasznosítják az orvosok, a természetgyógyászok és a gyógyítók tapasztalatait és ismereteit, azonban gyógyulásuk útját maguk határozzák meg.A Könyvjelző magazin 2013. májusi számában megjelent cikk: Receptek harmóniára, örömre, miegymásra

Adatok
Raktári kód:
715172
ISBN:
6155113178
EAN:
9786155113178
Eredeti megnevezés:
Die Heilkraft der Intuition
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
176
Méret [mm]:
142 x 214 x 20
Tömeg [g]:
340
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top