Nincs engedélyezve a javascript.
A lélek teste

A lélek teste

Auradinamika: emberi erőterek kölcsönhatásban

Jelenleg nem rendelhető
2 999 helyett
2 249 Ft
25 %
Az élőlényeket ölelő láthatatlan burok hűen tükrözi lelkünk rezdüléseit, amelyeknek jobb megismerésével boldogabb, sikeresebb, teljesebb életet élhetünk. A könyv a hétköznapi életben is hasznos támogatást nyújt: esettanulmányok, meditációs gyakorlatok adnak segítséget a lélek titkos ösvényein barangolóknak.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Az emberek körüli különleges tereket, az élő testből áradó finom kisugárzást a legtöbben érzékelik - így valójában mindenki rejtett auralátó. Az élőlényeket ölelő láthatatlan burok hűen tükrözi belső állapotunkat, lelkünk rezdüléseit, amelyeknek jobb megismerésével boldogabb, sikeresebb, teljesebb életet élhetünk. Auránk másokkal együttműködve tölti be védelmező és erősítő feladatát: a születés és a szerelem folyamatában éppúgy, mint a halál során.

A lelkek közti találkozások azonban ártalmasak és betegítők is lehetnek, mai korunkban még inkább, mint valaha, hiszen soha nem volt ennyi lehetőség tömegek tudatának egyidejű befolyásolására. Éppen e szempontból formabontó a mű, mivel egy szinte alig tárgyalt területet is átfog: nem csupán a személyes erőtereket vizsgálja, hanem több ember energiamezejének egymásra gyakorolt hatásait is elemzi. A mű további különlegessége az az egyedülállóan részletes lista, amely kulcsot ad az aurában megjelenő színek és árnyalatok pontosabb értelmezéséhez.

A kötet szerzője másfél évtizedes spirituális tanácsadói munka és tapasztalatgyűjtés után egységes fogalmi nyelvet és rendszer alkotott meg az emberi erőmezők bemutatására. A saját kutatási anyagot friss tudományos eredmények, és ősi tudást hordozó kulturális párhuzamok teszik teljessé. A könyv a hétköznapi életben is hasznos támogatást nyújt: esettanulmányok, meditációs gyakorlatok adnak segítséget a lélek titkos ösvényein barangolóknak.

Adatok
Raktári kód:
174741
ISBN:
9633674441
EAN:
9789633674444
Megjelenés:
2004.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
504
Méret [mm]:
160 x 240 x 30
Tömeg [g]:
1000
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top