Nincs engedélyezve a javascript.
A mennyei látomás

A mennyei látomás

Az új spirituális tudatosság átélése

Jelenleg nem rendelhető
2 999 helyett
2 249 Ft
25 %
Melyek azok az életünkben fel-felbukkanó spirituális élmények, amelyekről sokszor nem is veszünk tudomást? A mennyei látomás lépésről lépésre haladva tanítja meg, hogyan vegyük észre a valóság nem jelenségszintű, hanem a jelenségek mellett, mögött, esetleg helyett létező szellemi szintjét.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Az új spirituális tudatosság átélése, illetve az ehhez vezető önfejlődési folyamat állomásainak bemutatása a célja Redfield "Mennyei" sorozatának. "Fontos megértenünk - írja a szerző az előszóban -, hogyan is működik ez. A legtöbb esetben a spirituális élmény megtapasztalásához legalábbis a lehetőségét el kel fogadni annak, hogy az ilyesfajta érzékelés létezik. Ma már tudjuk, hogy az embernek fel kell függesztenie, "zárójelbe kell tennie" kételyeit, és minden lehetséges módon igyekeznie kell nyitottá válni a spirituális jelenségek iránt, ha át akarja élni őket..." E könyvnek az a célja, hogy közvetlenül felderítse az élményeket, amelyekben oly sokan osztoznak már - többek között Redfield hatalmas rajongótábora.

Melyek ezek az életünkben fel-felbukkanó spirituális élmények, amelyekről talán sokszor nem is veszünk tudomást, így elveszítvén a Felismerés lehetőségét? A véletlenek? A világmindenséggel létesíthető kapcsolat? Misztikus élmények és tanító álmok?

A könyv lépésről lépésre haladva tanítja az olvasót, hogyan vegye észre a valóság nem jelenségszintű, hanem a jelenségek mellett, mögött, esetleg helyett létező szellemi szintjét.

Adatok
Raktári kód:
178508
ISBN:
9633692639; 9633692636
EAN:
9789633692639
Eredeti megnevezés:
The Celestine Vision - Living the New Spiritual
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
240
Méret [mm]:
130 x 206 x 23
Tömeg [g]:
340
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top