Nincs engedélyezve a javascript.
Gondviselés

Gondviselés

Beszélgetés a sorsunkról

Jelenleg nem rendelhető
3 380 helyett
2 535 Ft
25 %
"Ez egy beszélgető-könyv. A sorsunkról szól. Kihasználom azt a helyzetet, hogy hetvenhárom éves lettem, és vissza tudok nézni. Történetem vége felé kezdem már érteni a sorsom rejtett összefüggéseit. A megvalósult jövőmben élek. Csakis azokról a gondolatokról írok, amelyeket megéltem. Számadás ez a könyv az életemről.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Ez egy beszélgető-könyv. A sorsunkról szól. Kihasználom azt a helyzetet, hogy hetvenhárom éves lettem, és vissza tudok nézni. Történetem vége felé kezdem már érteni a sorsom rejtett összefüggéseit. A megvalósult jövőmben élek. Csakis azokról a gondolatokról írok, amelyeket megéltem. Számadás ez a könyv az életemről. S mint minden emberé: tele van csodákkal. Ezekről beszélgetünk. A várakozás művészetéről, a jövőnk sejtelméről, a sorsteremtés mágiájáról, a gondviselésről és a szellemvilág segítségéről. Arról, hogy van egy dalunk, a mi dalunk, s meg kell hallani, ha szól.

Mivel a legfontosabb kérdésekről írok, igyekeztem élvezetesen beszélni. Néhány magasröptű gondolat kivételével nem is volt nehéz, mert szeretek mesélni.

A magasröptű gondolatoknál pedig nincs mit tenni: repülj velem!

Szerintem ez is élvezet... Talán a legnagyobb.

Várlak a sorok mögött!

Adatok
Raktári kód:
700862
ISBN:
9632971049
EAN:
9789632971049
Megjelenés:
2009.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
344
Méret [mm]:
157 x 231 x 26
Tömeg [g]:
690
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top