Nincs engedélyezve a javascript.
Gyógyító feng shui
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 500 helyett
2 625 Ft
25 %
Könnyen elsajátítható, ősi tudás, hogy boldog és modern otthont teremthessünk
A boldog élethez elengedhetetlen testi-lelki egészségünk. Ebben lehet segítségünkre a feng shu ősi kínai hagyománya, amely az energiaáramlást tekinti a térrendezés alapjának.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Könnyen elsajátítható, ősi tudás, hogy boldog és modern otthont teremthessünk

A boldog élethez elengedhetetlen testi-lelki egészségünk. Ebben lehet segítségünkre a feng shu ősi kínai hagyománya, amely az energiaáramlást tekinti a térrendezés alapjának. A Gyógyító feng shui a kínaiak ősi bölcsességén alapuló gyakorlati kézikönyv, amellyel lakóhelyünk terét úgy alakíthatjuk, hogy otthonunk szentélye gyógyító energiákkal teli erős bástya legyen.
Ha nem figyelünk a feng shui elveire, akkor könnyen lehet, hogy nem érezzük jól magunkat otthonunkban, rossz gondolatok uralnak minket, szokásaink rabjává válunk, és ezt az egészségünk is megsínyli. A kötet lépésenként ismerteti meg velünk a feng shui alapjait, és a módszert gyakorló szerző hasznos példákkal támasztja alá tanácsait. Már egy falon lógó kép is sokat tehet a jó hangulatért és a boldogabb kapcsolatokért.
Mindennek az alapja a természet egészét, a kint és bent világát egyaránt átjáró csi akadálytalan áramlása, ami állandó kölcsönhatásban áll az emberi meridiánok energetikai átjárhatóságával. Ezért gyógyíthat meg a kedvező feng shui. Hogy hogyan? Erről szól ez a könyv.
Gyakorlatias feladatok Azonnal végrehajtható, néhány lépésből álló módszerek a tér és idő megtisztítására.
Tudatos szünetek Egyszerű, rendszeres légzőgyakorlatok segítenek lelassulni és elmélyülni önmagunkban, ahogy otthonunkat erőteljes energiaáramlási térré rendezzük.
A 9 életterület Tapasztaljuk meg, milyen pozitív hatással lehet a feng shui a családi, baráti kapcsolatokra, jóllétünkre, egészségünkre, hírnevünkre, karrierünkre, kreativitásunkra, párkapcsolatunkra és tudásunkra.

Rodika Tchi feng shui szakértő nagy tapasztalattal rendelkezik az egészséges és esztétikus terek elrendezésében. Számos lakóház és kereskedelmi tér berendezésében vett részt, és rengeteg ügyfelének segített harmonikus otthonuk kialakításában.

Adatok
Raktári kód:
800324
EAN:
9789634479505
Eredeti megnevezés:
Feng Shui for Healing
Megjelenés:
2021.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
136
Méret [mm]:
155 x 230 x 8
Tömeg [g]:
260
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Rodika Tchi
Rodika Tchi fengshui-szakértő nagy tapasztalattal rendelkezik az egészséges és esztétikus terek elrendezésében. Számos lakóház és kereskedelmi tér berendezésében vett részt, és rengeteg ügyfelének segített harmonikus otthonuk kialakításában.
Szintén neked ajánljuk
Heti top