Nincs engedélyezve a javascript.
Főzni tanulunk
Jelenleg nem rendelhető
3 000.-
Eredeti ár:
5 999.-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: a terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Elronthatatlan receptek és egyszerű technikák. Mary Berry, Nagy-Britannia legnépszerűbb szakácskönyvírója, az itthon is népszerű tévéműsor, a Sütimester kedvelt zsűritagja azoknak gyűjtötte össze a legfontosabb alapismereteket, akik még csak most szeretnének közelebbi ismeretséget kötni a konyha világával.
Leírás a könyvről
Elronthatatlan receptek és egyszerű technikák.
Mary Berry, Nagy-Britannia legnépszerűbb szakácskönyvírója, az itthon is népszerű tévéműsor, a Sütimester kedvelt zsűritagja azoknak gyűjtötte össze a legfontosabb alapismereteket, akik még csak most szeretnének közelebbi ismeretséget kötni a konyha világával. A receptek mellett bemutatja a leggyakrabban használt alapanyagokat, konyhai eszközöket, elárulja azokat a praktikus tanácsokat és fortélyokat, amelyekkel kezdőként is remek ételeket varázsolhatunk az asztalra.

Főzőtanfolyam és szakácskönyv egy kötetben.
Fázisfotók lépésről lépésre, érthető útmutatásokkal.
Több mint 100 recept a reggelitől a vacsoráig, a levesektől és az édességekig.

Adatok
Raktári kód:
757536
EAN:
9789634472131
Eredeti megnevezés:
Mary Berry's How to Cook
Megjelenés:
2018.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
256
Méret [mm]:
175 x 223 x 20
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
660
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Mary Berry
Mary Berry
A Mary Berryként hírnévre tett szert Mary Rosa Alleyne Hunning 1935-ben született Nagy-Britanniában. Vendéglátóipari főiskolai tanulmányait követően Párizsban, a nagynevű Le Cordon Bleu iskolában tanult. Számos nagy sikerű szakácskönyv szerzője, gasztronómiai műsorok állandó szereplője. Három gyermeke és öt unokája van, jelenleg a brit főváros közelében él.
Találkozzunk könyvvásárainkon!