Nincs engedélyezve a javascript.
A világ boratlasza
Jelenleg nem rendelhető
Újszerű antikvár könyv
9 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A világ boratlasza 1971-ben megjelent első kiadása történelmet írt. Tizennégy nyelven adták ki, és mostanra már több mint négymillió példányt adtak el belőle. A világ legtekintélyesebb borszakíró párosa, Hugh Johnson és Jancis Robinson tehetségüket egyesítve ismét összefogtak, hogy elkészítsék e mestermű hatodik kiadását.
Leírás a könyvről
A világ boratlasza 1971-ben megjelent első kiadása történelmet írt a könyvkiadásban. Tizennégy nyelven adták ki, és mostanra már több mint négymillió példányt adtak el belőle. A világ legtekintélyesebb borszakíró párosa, Hugh Johnson és Jancis Robinson tehetségüket egyesítve ismét összefogtak, hogy elkészítsék e mestermű hatodik kiadását.

A világ boratlasza a kartográfiai ábrázolás terén is közismerten remekel: a hatodik kiadás immár 200 térképpel büszkélkedhet. Minden egyes térkép átdolgozott és frissített formában került a kötetbe, amely további 20 térképpel gazdagodott. Ezek többek között a Napa-völgy egyes részeit, illetve a dinamikusan fejlődő régiókat (pl. a spanyolországi Torót, a Peloponnészoszt, a dél-afrikai Constantiát, valamint az ausztrál Limestone Coast borvidéket) ábrázolják. Új-Zéland esetében Central Otago és Martinborough is külön térképen szerepel.

A kötet a kritikusok szerint alapmű, és egyben az egyik leginkább mértékadó és felhasználóbarát borkönyv, így nem hiányozhat egyetlen borbarát könyvtárából sem.
Adatok
Raktári kód:
173889
ISBN:
9633706152
EAN:
9789633706152
Eredeti megnevezés:
The World Atlas of Wine
Megjelenés:
2008.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
400
Méret [mm]:
242 x 298 x 35
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
2250
Hozzászólások