Nincs engedélyezve a javascript.
Koktélok egyszerűen (DVD melléklettel)

Koktélok egyszerűen (DVD melléklettel)

Több mint 50 koktél receptjével

Fordító:
Jelenleg nem rendelhető
3 500 helyett
2 625 Ft
-25 %
Akció:
2 könyv vásárlása esetén 30% kedvezmény, 3 könyv vásárlása esetén 35% kedvezmény, 4 könyv vásárlása esetén 40% kedvezmény, 5 vagy több kötet vásárlása esetén 50% kedvezmény! Az akció a könyvek kosárba rakása után aktiválódik.
A "Koktélok egyszerűen" megtanít arra, hogyan készítsünk mesés koktélokat két fontos összetevő, a friss gyümölcs és a jó minőségű alkohol felhasználásával. Kövessük Sebastiant, Ausztrália egyik legismertebb bármixerét, aki végigkalauzol minket a koktélok történetén, bepillantást enged a kiváló italok készítésének alapfogásaiba.
Leírás a könyvről

A "Koktélok egyszerűen" megtanít arra, hogyan készítsünk mesés koktélokat két fontos összetevő, a friss gyümölcs és a jó minőségű szesz felhasználásával. A koktélok világát Sebastian Reaburn, Ausztrália egyik legismertebb bármixere mutatja be. Reaburn számos elismerést kapott az elmúlt években 2008-ban az év legjobb ausztrál bármixere címmel tüntették ki. Az 1806 nevű bár, melynek egyik társtulajdonosa, Melbourne legnépszerűbb koktélbárja, és 2008-ban elnyerte a világ legjobb koktélkínálata címet a New Orleans-i Tales of the Cocktail fesztiválon.

Kövessük Sebastiant, aki végigkalauzol minket a koktélok történetén, bepillantást enged a kiváló italok készítésének alapfogásaiba, valamint az otthon szükséges bárkellékek világába, végül pedig kedvenc koktéljainak válogatott receptjeit osztja meg velünk. A koktélok széles skálájával ismerkedhetünk meg klasszikus kedvencektől kezdve (Martini, Japanese Slipper, Hot Toddy és Cosmopolitan) az egzotikusabb kevert italokig (Mojito, Caipiranha és Bellini), és kipróbálhatunk néhány Sebastian nevéhez fűződő eredeti koktélreceptet is: a Strawberry Fridayt, a Voiron Smasht és a Smoked Sourt. Legyen bármilyen az ízlésünk, minden alkalomra találunk megfelelő koktélt a "Koktélok egyszerűen" segítségével.A készlet tartalma:

-Koktélok egyszerűen (könyv):

Ez a 64 oldalas színes kötet több mint 50 koktél receptjét ismerteti. Könnyen követhető, praktikus tippekkel gazdagított leírásokat tartalmaz, és minden egyes italt ínycsiklandó, színes fénykép mutat be.

-Koktélok egyszerűen (DVD):

Sebastian Reaburn bő egy órában mutatja be, hogyan kell elkészíteni 20 kedvenc koktélját. A receptek nehézségi foka a rendkívül könnyűtől a kimondottan veszélyesig terjed. Minden készséget elsajátíthatunk ahhoz, hogy pillanatok alatt lélegzetelállító koktélokat készítsünk.

Adatok
Raktári kód:
716798
ISBN:
9632975788
EAN:
9789632975788
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
papírdoboz
Oldalszám:
64
Méret [mm]:
358 x 268 x 40
Tömeg [g]:
430
Hozzászólások