Nincs engedélyezve a javascript.
Hogyan legyünk profi kenyérsütők
Jelenleg nem rendelhető
2 250.-
Korábbi ár:
3 375.-
Eredeti ár:
4 500.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
-33 %
Tudod, mitől lesz igazán jó a házi kenyér, a rusztikus vekni, a focaccia, a briós és a ciabatta? Liszt, élesztő, víz és só - csupán ezek az egyszerű hozzávalók kellenek hozzá, ám a jó kenyér elkészítése mégis nagy feladat elé állítja az otthoni kenyérsütésben járatlanokat.
Leírás a könyvről
Tudod, mitől lesz igazán jó a házi kenyér, a rusztikus vekni, a focaccia, a briós és a ciabatta?
Liszt, élesztő, víz és só - csupán ezek az egyszerű hozzávalók kellenek hozzá, ám a jó kenyér elkészítése mégis nagy feladat elé állítja az otthoni kenyérsütésben járatlanokat. A Hogyan legyünk profi kenyérsütők egyszerű, felhasználóbarát receptekkel lebbenti fel a fátylat a pékmesterség titkairól, hogy a mi otthonunkat is a frissen sült vekni illata lengje be.
A pékmesterséget autodidakta módon elsajátító és ma már nagy sikerű saját pékséget vezető Bonnie Ohara könyvében minden benne van, amire szükségünk lehet: átfogó bevezető, a legszükségesebb konyhai felszerelés bemutatása, a kenyérkészítés folyamatának világos magyarázata, könnyen megérthető sütési technikák, valamint nagyszerű tippek. A 32 ínycsiklandó recept mellé az egyes lépéseket illusztráló fotók társulnak.
Adatok
Raktári kód:
800133
EAN:
9789634476856
Eredeti megnevezés:
Bread Baking for Beginners
Megjelenés:
2020.05.05.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
176
Méret [mm]:
190 x 235 x 12
Tömeg [g]:
420
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Bonnie Ohara
Bonnie Ohara
Bonnie Ohara autodidakta kenyérkészítő 2010 óta tökéletesíti tudását. A bölcsész háttérrel rendelkező szerző számára a kenyerek külalakja és a hozzájuk kötődő történetek egyaránt fontosak. Amikor éppen nem 1920-as években épült házikójában süt kovászos kenyeret Alchemy Bread nevű pékségének, három gyermekével járja a környéket biciklivel; zöldséget és gyümölcsöt vásárol a termelői piacon; vagy a szakácskönyvek és gyerekkönyvek között válogat a könyvtárban.