Leírás a könyvről
Tápláló és gyógyító ételekkel az egészségért
A modern orvoslás a betegségek többségét vényköteles gyógyszerekkel kezeli. Az ájurvéda ősi tudománya ezzel szemben természetes megközelítést alkalmaz, és a legősibb orvossághoz, az étel gyógyító erejéhez folyamodik. Az Ájurvédikus konyha kezdőknek című könyvet lapozgatva a szerző szelíd útmutatója és könnyű, szezonális receptjei segítségével elsajátíthatjuk ezt a különleges táplálkozásmódot, bármilyen is legyen az alkatunk, azaz a „dósánk”.
• Az ájurvédikus táplálkozás elveinek világos áttekintése révén életünket átjárhatja az ájurvéda bölcsessége.
• Az egyszerű dósa-kérdőív és az ájurvédikus táplálkozást bemutató ötpontos útmutató segít jobb döntéseket hozni az ételeinkkel kapcsolatban.
• A négy évszakos heti étrendeknek köszönhetően táplálkozásunk összhangba kerülhet a természettel.
• A 108 könnyű, laktató ájurvédikus recept segítségével egész évben fenntarthatjuk a dósánk egyensúlyát.