Nincs engedélyezve a javascript.
Gondolkodj öt lépéssel előre
Hatalmas áresés!

Gondolkodj öt lépéssel előre

Fordító:
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
2 500.-
Eredeti ár:
4 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A sikeres vállalkozók és a kiváló sakknagymesterek egyaránt képesek arra, hogy a lehető legjobban rendezzék el a rendelkezésre álló információmorzsákat, és az így megalkotott képből kiindulva megtervezzék a következő öt lépésüket.
Leírás a könyvről
A sikeres vállalkozók és a kiváló sakknagymesterek egyaránt képesek arra, hogy a lehető legjobban rendezzék el a rendelkezésre álló információmorzsákat, és az így megalkotott képből kiindulva megtervezzék a következő öt lépésüket. Ha szívesen követnéd a példájukat, akkor ebből a könyvből olyan kimagasló és páratlan módszertant ismerhetsz meg, amely az üzleti élet minden területén felhasználható. Ha úgy érzed, már mindent megpróbáltál, ám nem koronázta siker erőfeszítéseidet, és mostanra lelohadt benned a lelkesedés, vagy a vállalkozásod áttörését hozó innovatív stratégiákat keresel, akkor ez a könyv neked szól. A mind vállalkozóként, mind tanácsadóként óriási sikereket aratott szerző öt kulcsfontosságú területet azonosított, amelyhez részletesen ki is dolgozta a tennivalókat:
TISZTÁNLÁTÁS, hogy tudd, ki vagy, és kivé akarsz válni.
STRATÉGIA, hogy minden helyzetben megfelelően tudj érvelni.
NÖVEKEDÉSI TAKTIKA jó és rossz időkre.
KÉSZSÉGEK a közös értékeken alapuló, a célnak megfelelő csapat felépítéséhez.
FELISMERÉSEK a hatalmi játszmák és a nyomásgyakorlás kezeléséhez.
Az iraki-iráni háború borzalmai elől menekülő, később amerikai állampolgárságot kapó Patrick Bet-David komoly háttérmunkán és saját tapasztalaton alapuló, széles körben elismerést kiváltó munkája nem hiányozhat egyetlen sikerorientált felső vezető, tekintélyes stratéga és ambiciózus vállalkozó könyvespolcáról sem.
Adatok
Raktári kód:
801226
EAN:
9789635823048
Eredeti megnevezés:
Your Next Five Moves
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
368
Méret [mm]:
135 x 208 x 23
Tömeg [g]:
480
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

51ndhdu8jjl_sx450.jpg
Bet-David Patrick
Az Iránban született Patrick Bet-David (1978–) az iraki–iráni háború elől menekült szüleivel Németországba, majd az Egyesült Államokba. Középiskolai tanulmányai elvégzése után a hadseregben szolgált, majd üzleti karrierbe kezdett. 2009-ben alapította meg PHP Agency nevű biztosítótársaságát, majd kezdeti sikerei után létrehozta a milliók által követett Valuetainment YouTube-csatornát, amely a vállalkozóvá válás alapjait tanítja az arra fogékonyaknak. Üzleti sikerei mellett Patrick keresett előadó és üzleti mentor.