Nincs engedélyezve a javascript.
Ne húzzunk zoknit a vízilóra! - és az üzleti élet egyéb szabályai

Ne húzzunk zoknit a vízilóra! - és az üzleti élet egyéb szabályai

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Utolsó darab!
3 699 helyett
2 774 Ft
25 %
Terry Kelley-nek az üzleti élet szabályainak kötetbe foglalásával az volt a szándéka, hogy kicsit felrázza olvasóközönségét, hogy a szabályok ismeretén túl mire érdemes figyelni. Az üzleti alapelveket szellemes példákkal illusztrálta. Az egyes témák a szokásos szakmai strukturálástól eltérően köznapi mondások és bölcs gondolatok köré rendezettek.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

-Aki ragaszkodik a múlthoz, költözzön össze egy régésszel.

-Az aktivitás és a produktivitás két külön dolog.

-Amíg élünk, cserélünk.

-Vak tyúk is talál szemet.

-Nincs olyan rossz helyzet, amin a főnök ne tudna rontani.Terry Kelley-nek az üzleti élet szabályainak kötetbe foglalásával az volt a szándéka, hogy kicsit felrázza olvasóközönségét, hogy a szabályok ismeretén túl mire érdemes figyelni. Az üzleti alapelveket szellemes példákkal illusztrálta.

A víziló szabály úgy emlékeztet bennünket arra, hogy kerüljük a felesleges munkát, hogy azt lehetetlen elfelejteni. Terry Kelley további 74 szabállyal teszi emlékezetessé üzleti látásmódját. Stílusa egyedi - mint mondja: "Tudom, hogy én erre a stílusra reagálok legjobban, ezért megpróbáltam olyasvalaki lenni, akire odafigyelnék."

A szabályok lefedik a menedzsment legfontosabb területeit, mint például a vezetést, a változást, a kockázatkezelést, a szervezeteket és a személyes kapcsolatokat. Az egyes témák a szokásos szakmai strukturálástól eltérően köznapi mondások és bölcs gondolatok köré rendezettek. A kötet új közelítéseket ad az üzleti élet szereplőinek, a téma iránt érdeklődőket tanulságos történetekkel vezeti be az üzleti élet rejtelmeibe, egyúttal az élet minden területén hasznosítható gondolatokat tesz közzé.

Adatok
Raktári kód:
703642
ISBN:
9632971636
EAN:
9789632971636
Eredeti megnevezés:
Don't Put Socks the Hippopotamus - And other rules of business life
Megjelenés:
2010.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
312
Méret [mm]:
144 x 217 x 31
Tömeg [g]:
510
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top