Nincs engedélyezve a javascript.
Használd az agyad okosan!
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 500 helyett
2 625 Ft
25 %
Irányítsd te az elmédet! Nap mint nap rengeteg a teendőnk, az agyunk szüntelenül dolgozik. Ha képesek vagyunk rendszeresen összpontosítani, előre tervezni és döntéseket hozni, könnyebben boldogulunk a feladatainkkal, és a gyeplő a mi kezünkben van.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Irányítsd te az elmédet!
Nap mint nap rengeteg a teendőnk, az agyunk szüntelenül dolgozik. Ha képesek vagyunk rendszeresen összpontosítani, előre tervezni és döntéseket hozni, könnyebben boldogulunk a feladatainkkal, és a gyeplő a mi kezünkben van. A sikerességünk az alapvető kognitív képességeinken, az úgynevezett végrehajtó funkciókon áll vagy bukik. Ezek okos használata révén otthon és a munkahelyünkön is eredményesebbek leszünk, könnyebben birkózunk meg a stresszel, és jobban érezzük magunkat a bőrünkben.
A Használd az agyad okosan! jól bevált stratégiái segítségével hatásosabban alkalmazhatók a végrehajtó funkciók, és még azok is magabiztosan vezérelhetik az elméjüket, akik eddig kognitív képességeik rabszolgái voltak.
A Használd az agyad okosan! szerzője tapasztalt klinikai pszichológus, aki számtalan okos trükköt kínál végrehajtó funkcióink hatékonyabb működése érdekében. Kulcsfontosságú agyi képességeink kiaknázása révén ügyesebben dolgozunk, jobban érezzük magunkat, és sikeresebbek leszünk mind a munkahelyünkön, mind a magánéletünkben.

Adatok
Raktári kód:
800539
EAN:
9789634477679
Eredeti megnevezés:
Brain Hacks
Megjelenés:
2020.11.06.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
144
Méret [mm]:
153 x 226 x 10
Tömeg [g]:
290
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top