Nincs engedélyezve a javascript.
A milliárd dolláros titok
nyári könyvek-ak
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 000.-
Korábbi ár:
4 499.-
Eredeti ár:
5 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Rafael Badziag éveken keresztül dolgozott a világ legsikeresebb üzletembereivel, és közülük huszoneggyel készített mély, minden részletre kiterjedő interjút. A tanulságokat 20 alapszabályban fogalmazta meg, amelyek révén könyve szereplői a semmiből voltak képesek dollármilliárdokat érő birodalmakat építeni.
Leírás a könyvről
Rengeteg könyv született már a milliomossá válás titkairól, ám Rafael Badziag könyvén kívül egy olyan sem, amelyben a világ leggazdagabb emberei maguk beszélnek sikerük titkáról. A dollármilliárdosok a világ legritkább lényei közé tartoznak. Alig néhányan vannak a Földön, gondolkodásuk radikálisan elüt mindenki másétól - még a jóval gyakoribbnak számító milliomosoktól is. Hátterükben, szerencséjükben kell keresni sikerük titkát, vagy valami másban? Hogyan gondolkodnak, mi hajtja őket? Honnan nyerik kitartásukat, mi emeli őket a többi vállalkozó és üzletember fölé?
A saját jogán sikeres vállalkozó és angyalbefektető Rafael Badziag éveken keresztül dolgozott a világ legsikeresebb üzletembereivel, és közülük huszoneggyel készített mély, minden részletre kiterjedő interjút. A tanulságokat 20 alapszabályban fogalmazta meg, amelyek révén könyve szereplői a semmiből voltak képesek dollármilliárdokat érő birodalmakat építeni.
A milliárd dolláros titok értő olvasói meglelhetik a sikerhez és a mesés vagyonhoz vezető utat.
Adatok
Raktári kód:
800913
EAN:
9789635823581
Eredeti megnevezés:
The Billion Dollar Secret
Megjelenés:
2023.03.23.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
464
Méret [mm]:
135 x 208 x 30
Tömeg [g]:
470
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Rafael Badziag
Rafael Badziag
A német származású Rafael Badziag az európai e-kereskedelem úttörőjeként kezdte gazdasági karrierjét az ezredforduló környékén, ma pedig globálisan elismert vállalkozó, keresett TED-előadó, az NBC, ABC, CBS és Fox televíziócsatornák gyakori vendége. Üzleti karrierje mellett szenvedélyesen kutatja az emberi teljesítőképesség határait, több expedíción járta be a világot az Antarktisz jegétől kezdve a legforróbb sivatagokon át egészen a hét kontinens legmagasabb hegycsúcsaiig.
Az ország leggyorsabb kiszállítása