Nincs engedélyezve a javascript.
Kapcsolat - építés

Kapcsolat - építés

Ismerkedési technikák az üzleti életben

Jelenleg nem rendelhető
2 993.-
Eredeti ár:
3 990.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
"(...) Az oktatási gyakorlatom -több ezer egyetemista és tréningrésztvevő példáján keresztül- azt mutatja, hogy az ismerkedés technikája ugyanúgy tanulható, mint az úszás vagy a kerékpározás. Persze a könyv csak elmélet, amiből hosszas gyakorlással lesz valódi tudás. Ezt az időszakot viszont fel lehet gyorsítani képzésekkel.
Leírás a könyvről
"(...) Az oktatási gyakorlatom -több ezer egyetemista és tréningrésztvevő példáján keresztül- azt mutatja, hogy az ismerkedés technikája ugyanúgy tanulható, mint az úszás vagy a kerékpározás. Persze a könyv csak elmélet, amiből hosszas gyakorlással lesz valódi tudás. Ezt az időszakot viszont fel lehet gyorsítani képzésekkel. Nem véletlen, hogy az elmúlt évek egyik legtöbbet rendelt tréningje cégünknél az ismerkedés tréning volt. A gyakorlatban a technikák elsajátításával és kipróbálásával fokozatosan nő a hallgatóink önbizalma is. Ez automatikusan sikerélményekhez vezet, így az egész egy önmagát erősítő folyamattá alakul, amiben a diák kitartóan fejleszti magát. Végül pedig az „ismerkedősdi” már nem is munka lesz, hanem szórakozássá, esetleg életformává válik.

Könyvünk az itt leírt technikákkal, trükkökkel és sztorikkal ahhoz kíván hozzájárulni, hogy számodra is élvezetes és gyümölcsöző legyen a mindennapi kapcsolatépítés." (Nyíri Zoltán)
Adatok
Raktári kód:
725234
ISBN:
9638961242
EAN:
9789638961242
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
188
Méret [mm]:
147 x 209 x 11
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
270
Hozzászólások