Nincs engedélyezve a javascript.
Alex Suli - 100 állatmese szövegértés feladatgyűjtemény

Alex Suli - 100 állatmese szövegértés feladatgyűjtemény

8-10 éves korig

Sorozat:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
999 helyett
749 Ft
-25 %
Ravasz rókák, fürge nyulak és aranytojást tojó tyúkok… A 100 állatmese történeteiben mindenki örömét leli - hát még Alex, az Alex Suli kíváncsi szurikátája! Hiszen nincs is érdekesebb, mint más állatok mókás történeteit olvasni! Ismerkedj meg te is ezekkel a vidám, tanulságos, elgondolkodtató mesékkel, majd oldd meg figyelmesen a szövegértési feladatokat!
Leírás a könyvről

Ravasz rókák, fürge nyulak és aranytojást tojó tyúkok…
A 100 állatmese történeteiben mindenki örömét leli - hát még Alex, az Alex Suli kíváncsi szurikátája! Hiszen nincs is érdekesebb, mint más állatok mókás történeteit olvasni!
Ismerkedj meg te is ezekkel a vidám, tanulságos, elgondolkodtató mesékkel, majd oldd meg figyelmesen a szövegértési feladatokat!
Természetesen Alex sem hagy magadra: minden feladatsor végén ott vár téged egy érdekes ténnyel vagy magyarázattal, hogy a meseolvasás és szövegértés még szórakoztatóbb legyen!
Az Alex Suli - 100 állatmese szövegértés feladatgyűjtemény segítséget nyújt az olvasás és szövegértés gyakorlásához, bővíti a szókincset, valamint javítja a gyermekek kifejezőkészségét és megfigyelőképességét, így tökéletesen használható munkafüzetként az iskolákban vagy otthon.

Adatok
Raktári kód:
802120
EAN:
9789635822416
Kötésmód:
irkafűzött
Oldalszám:
64
Méret [mm]:
162 x 240 x 5
Tömeg [g]:
150
Hozzászólások