Nincs engedélyezve a javascript.
Állatok

Állatok

A csodálatos állatvilág felfedezése

Jelenleg nem rendelhető
3 999 helyett
2 000 Ft
-50 %
Ez a könyv több mint ezer állatfajt mutat be érdekes leírásokkal és fantasztikus képanyaggal - a mikroszkopikus nagyságú apró férgektől a hatalmas testű bálnákig. A kiadvány feltárja az olvasó előtt bolygónk állatvilágának titkait, és érthetően elmagyarázza a legújabb tudományos felfedezéseket.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Egyszerű állatok - Férgek, csigák és tengericsillagok - Rovarok és más ízeltlábúak - Halak - Kétéltűek és hüllők - Madarak - EmlősállatokAlig akad olyan hely a földön, ahol ne élnének állatok. Ez a könyv több mint ezer állatfajt mutat be érdekes leírásokkal és fantasztikus képanyaggal - a mikroszkopikus nagyságú apró férgektől a hatalmas testű bálnákig.Hallottál már a tengeri protisztákról, melyek saját fényt termelnek, és fénybe borítják a vizeket? Tudtad, hogy léteznek élő fürdőszivacsok? Hihetetlen, de a világon a legkisebb béka mindössze 10 mm hosszú, tehát kényelmesen elférne az ujjunk valamelyik körmén...

Ez a könyv feltárja előtted bolygónk állatvilágának titkait, és érthetően elmagyarázza a legújabb tudományos felfedezéseket.

Adatok
Raktári kód:
724092
ISBN:
9632976860
EAN:
9789632976860
Eredeti megnevezés:
Welt der Tiere
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
256
Méret [mm]:
224 x 278 x 23
Tömeg [g]:
1280
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top