Nincs engedélyezve a javascript.
A varázsbot

A varázsbot
(E-könyv)

PAX 1.

Sorozat:
Fordító:
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
1 717 helyett
1 459 Ft
-15 %
Lüktet az idő - beszivárog a sötét.
Furcsa dogok történnek Mariefredben. Természetfeletti erők kelnek életre. Egy testvérpár, Viggo és Alrik lesz a kiválasztott, hogy megvédjék a titkos könyvtárat, ami a templomdomb alatt fekszik. A könyvtár őrzői, az öreg Magnar és Estrid először túl fiatalnak találják a fiúkat erre a nehéz feladatra, ezért próbára teszik őket.
Leírás a könyvről

Lüktet az idő - beszivárog a sötét.

Furcsa dogok történnek Mariefredben. Természetfeletti erők kelnek életre. Egy testvérpár, Viggo és Alrik lesz a kiválasztott, hogy megvédjék a titkos könyvtárat, ami a templomdomb alatt fekszik. A könyvtár őrzői, az öreg Magnar és Estrid először túl fiatalnak találják a fiúkat erre a nehéz feladatra, ezért próbára teszik őket. Ám nemsokára valóban veszélyessé válik a dolog, és Alriknak meg Viggónak minden furfangjára és ügyességére szüksége lesz, hogy túléljék a próbát. És közben még az iskolában is meg kell védeniük magukat a gonoszkodó Simontól és bandájától, akik azt hiszik, hogy ők a suliudvar teljhatalmú urai.

A varázsbot a PAX-sorozat első része. A következő kötet A démonkutya."Csak olvasom és olvasom, aztán mindig meglepődök, hogy mi történik a következő oldalon."
(Valdemar, 12 éves)Fordította: Deres Péter


Olvasson bele: Részlet a könyvbőlA Könyvjelző magazin 2015. márciusi számában megjelent cikk: A legnagyobb kisvárosA Könyvjelző magazin 2015. májusi számában megjelent cikk: Itt pörgés lesz, sztori, konfliktus, para...!

Adatok
Raktári kód:
746772
Eredeti megnevezés:
Nidstangen
Megjelenés:
2016.
Oldalszám:
168
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Asa Larsson