Nincs engedélyezve a javascript.
A zsenikísérlet
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 999 helyett
3 399 Ft
-15 %
Max Einstein átlagos tizenkét éves lány; meghekkeli a New York-i Egyetem rendszerét, hogy bejárhasson az órákra, villámsakkpartikat játszik a parkban, mindenfélét feltalál, hogy segítsen a hajléktalanokon.
Elolvastam
Tetszik
Leírás a könyvről

Max Einstein átlagos tizenkét éves lány; meghekkeli a New York-i Egyetem rendszerét, hogy bejárhasson az órákra, villámsakkpartikat játszik a parkban, mindenfélét feltalál, hogy segítsen a hajléktalanokon. Ja, és rendszeresen beszélget Albert Einsteinnel. Csupa átlagos dolog, ugye?!
Egy nap azonban felkeresi egy rejtélyes szervezet, amelynek az a küldetése, hogy a tudomány segítségével megoldást találjon a világ legnagyobb problémáira. Maxnek a legkülönbözőbb helyekről érkező fiatal zsenik csapatával kell a Föld legtávolabbi zugaiban élőkön segítenie.
Hacsak a Cég nevezetű gonosz társaság meg nem előzi őket…

Max Einstein korunk igazi hősnője, akire még az olvasók generációi fognak példaképükként tekinteni!

Adatok
Raktári kód:
760490
EAN:
9789634474715
Eredeti megnevezés:
Max Einstein: The Genius Experiment
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
288
Méret [mm]:
140 x 202 x 31
Tömeg [g]:
420
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

James Patterson
Az 1947-es születésű James Patterson sikerekben gazdag pályafutása alatt több mint 300 millió könyvet adott el, és ő volt az első szerző, aki elérte az egymilliós példányszámot az e-könyvek piacán. A New York államban született Patterson angol irodalomból diplomázott, és a tudományos pályába is belekóstolt, mielőtt a hirdetési iparban helyezkedett volna el. Innen azonban hamar visszatért az irodalomhoz: első regénye 1976-ban jelent meg. Az irodalmi szupersztár státuszt Magyarországon is óriási népszerűségnek örvendő Alex Cross sorozatával érte el, amelyekből többet filmre adaptáltak Morgan Freeman főszereplésével. A fiatalabb korosztálynak szólnak az Albert Einstein Gyűjtemény közreműködésével írt Max Einstein történetei. A szerző írásból származó vagyonából szívesen jótékonykodik, kiemelt célja, hogy minél több rászoruló és hátrányos helyzetű fiatal élhesse át az olvasás örömét, ennek érdekében több ösztöndíjat és kezdeményezést is létrehozott, illetve támogat. Feleségével és fiával együtt Floridában él. A szerző honlapján találhatunk további információkat: https://www.jamespatterson.com/
Hasonló termékek
Akik ezt vásárolták, vették még
Heti top