Nincs engedélyezve a javascript.
A kis Gonosz Könyv
Előrendelhető
Várható megjelenés:
2021.11.05.
3 499 helyett
2 449 Ft
30 %
Félelem, rettegés… és rengeteg nevetés vár rád, hiszen a kis Gonosz Könyv nem tréfál! Vagy mégis?
A kis Gonosz Könyvnek van egy hatalmas álma: szeretne igazi Gonosz Könyv lenni, pontosan olyan, mint a nagyok. Ehhez pedig az Olvasók segítségére lenne szüksége - mint kísérleti nyúlra -, hogy a helyes… vagyis a gonosz útra lépjen!
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Félelem, rettegés… és rengeteg nevetés vár rád, hiszen a kis Gonosz Könyv nem tréfál! Vagy mégis?

A kis Gonosz Könyvnek van egy hatalmas álma: szeretne igazi Gonosz Könyv lenni, pontosan olyan, mint a nagyok. Ehhez pedig az Olvasók segítségére lenne szüksége - mint kísérleti nyúlra -, hogy a helyes… vagyis a gonosz útra lépjen! Azt hiszed, viccel? Egyáltalán nem! Azt akarja, hogy mindenki rettegjen tőle! Börtönbe zár, ha nem vigyázol! Aztán kuksolhatsz a sötétben! ÖRÖKKÉ! Hacsak… túl nem jársz az eszén. Képes vagy rá?

A kis Gonosz Könyv számos ravasz fejtörőt, valamint egyszerre rémisztő és mulatságos történetet tartogat az olvasók számára, melyekkel még a könyvektől irtózó gézengúzokat is magával ragadja. Hiszen csak az ő segítségükkel lehetséges visszatalálni a helyes sorrendre A kis Gonosz Könyv összekuszált lapjain, és fényt deríteni a gonoszság titkára.

Adatok
Raktári kód:
800732
EAN:
9789635821068
Eredeti megnevezés:
Das kleine Böse Buch
Megjelenés:
2021.11.05.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
120
Méret [mm]:
146 x 210 x 17
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top