Nincs engedélyezve a javascript.
Garry Hop csodálatos utazása

Garry Hop csodálatos utazása

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 999 helyett
2 249 Ft
25 %
Az ágyúk éjt nappallá téve rombolják Karan falait. A gyilkos háborúban a tizenegy éves Garry Hop már elvesztette apját, most pedig az anyját emésztő betegség miatt kell aggódnia, aki csak a bölcs Bandeo Gropius segítségével gyógyulhat fel. Gropius és csodaszerei azonban a varázslatos Ambrózia szigetén találhatók, amelyért Karan és Bessia népe ádáz harcot vív.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Az ágyúk éjt nappallá téve rombolják Karan falait. A gyilkos háborúban a tizenegy éves Garry Hop már elvesztette apját, most pedig az anyját emésztő betegség miatt kell aggódnia, aki csak a bölcs Bandeo Gropius segítségével gyógyulhat fel. Gropius és csodaszerei azonban a varázslatos Ambrózia szigetén találhatók, amelyért Karan és Bessia népe ádáz harcot vív. Garrynek nincs más választása, mint mindent kockára téve útra kelni a távoli szigetre. Nem a távolság jelenti azonban az egyetlen veszélyt. Vadállatokkal, furcsa lényekkel, a zord természettel és a sziget kincseire áhítozó kapzsi emberekkel kell megbirkóznia; egyetlen útitársa, Alina pedig megveszekedett ellenségei közé tartozik. Megbízhat vajon a lányban?

A neves olasz ifjúsági írónő, Moony Witcher varázslatos lényeket, csodálatos tájakat és borzalmas veszélyeket felvonultató Garry Hop-sorozata tökéletes olvasmány a Narnia és a Harry Potter rajongói számára.

Adatok
Raktári kód:
757744
EAN:
9789635821938
Eredeti megnevezés:
Il Lungo Viaggio Di Garry Hop
Oldalszám:
208
Méret [mm]:
130 x 198 x 17
Tömeg [g]:
250
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top