Nincs engedélyezve a javascript.
A vámpírmenyasszony
Jelenleg nem rendelhető
2 999 helyett
1 500 Ft
50 %
A nyári szünidő kellős közepén Milla és Sugar izgalmas feladatot kap: Milla anyukája, Valery Elven megkéri a két kislányt, hogy segítsenek neki régi barátnője, Ljuba esküvőjének megszervezésében. A feladat szokás szerint nem könnyű: Ljuba ugyanis vámpír! A helyzetet tovább bonyolítja, hogy míg Ljuba jó vámpír, a kastély pincéjében alszik egy őse, aki kifejezetten rosszindulatú.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

A nyári szünidő kellős közepén Milla és Sugar izgalmas feladatot kap: Milla anyukája, Valery Elven megkéri a két kislányt, hogy segítsenek neki régi barátnője, Ljuba esküvőjének megszervezésében. A feladat szokás szerint nem könnyű: Ljuba ugyanis vámpír! A helyzetet tovább bonyolítja, hogy míg Ljuba jó vámpír, a kastély pincéjében alszik egy őse, aki kifejezetten rosszindulatú. Sajnos Oliver elköveti azt a hibát, hogy véletlenül felébreszti..."Ljuba már felvette a gyönyörű esküvői ruhát, amit Sugar tervezett neki, és éppen a tükör előtt álldogált, miközben Brünhilda bájos, virágos kalapkában ide-oda röpködött körülötte, és csőrével igazgatta a fátylát.

Tényleg tündérien szép volt, annyira, hogy a két kislánynak még a lélegzete is elakadt, amikor meglátták. Hová tűnt az egykori küzdősportbajnok, a terepszínű ruha és a bakancs?

- Tökéletesen nézel ki, Ljuba! - jelentette ki Milla.

De Sugar, aki ugyan büszke volt első önállóan tervezett ruhájára, még nem volt teljesen elégedett. Valami hiányzik... de micsoda?

- A csokor! Hiszen arról teljesen elfeledkeztem! - kiáltott fel váratlanul.

Csettintett az ujjával, mire Ljuba kezében megjelent egy vörös rózsákból kötött csokor, melyet egy szalag fogott össze."

Adatok
Raktári kód:
741976
ISBN:
9633575635
EAN:
9789633575635
Eredeti megnevezés:
La sposa vampira
Megjelenés:
2015.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
144
Méret [mm]:
147 x 191 x 14
Tömeg [g]:
400
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top