Nincs engedélyezve a javascript.
A szerelem kémiája
Jelenleg nem rendelhető
2 999 helyett
1 500 Ft
-50 %
Henry Page még sohasem volt szerelmes... Reménytelen romantikusnak képzeli magát, de az általa vágyott szerelem, amely olyan, mint a lassított felvétel, szapora szívverést okoz, és sem enni, sem aludni nem hagy, eddig nem bukkant fel az életében, legalábbis még nem.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Henry Page még sohasem volt szerelmes... Reménytelen romantikusnak képzeli magát, de az általa vágyott szerelem, amely olyan, mint a lassított felvétel, szapora szívverést okoz, és sem enni, sem aludni nem hagy, eddig nem bukkant fel az életében, legalábbis még nem. Henry inkább a tanulásra koncentrál, hogy bekerüljön egy közepesen jó egyetemre, és minden vágya, hogy végre ő legyen az iskolai újság szerkesztője. Aztán a végzős évében, a harmadik kedden Grace Town besétál egy délutáni órájára, és a fiú
azonnal tudja, hogy minden meg fog változni.

Miután Grace-t és Henryt együtt felkérik az iskolai újság szerkesztésére, a fiú hamarosan azon kapja magát, hogy végzetesen beleszeretett a lányba. Nyilvánvaló, hogy Grace valamiképpen sérült, de úgy tűnik, Henry ettől csak szebbnek látja őt, és semmi mást nem akar, mint segíteni neki újra összerakni a széttörött darabokat. Ám aki azt gondolja, hogy ez egy átlagos szerelmi történet, az nagyon téved!

Adatok
Raktári kód:
754735
EAN:
9789632618562
Eredeti megnevezés:
Our Chemical Hearts
Megjelenés:
2017.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
288
Méret [mm]:
139 x 209 x 21
Tömeg [g]:
320
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top