Nincs engedélyezve a javascript.
Gyanakvó elmék

Gyanakvó elmék
(E-könyv)

Stranger Things

Fordító:
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 549.-
Eredeti ár:
2 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Egyesült Államok, 1969. Az álmos kisvárosi főiskolán tanuló Terry Ives úgy érzi, kimarad az egész országot megrengető háborúellenes mozgalomból és ellenkulturális forradalomból, így kapva kap az alkalmon, amikor egy szupertitkos kormányzati kutatáshoz keresnek önkénteseket.
Leírás a könyvről
Egyesült Államok, 1969. Az álmos kisvárosi főiskolán tanuló Terry Ives úgy érzi, kimarad az egész országot megrengető háborúellenes mozgalomból és ellenkulturális forradalomból, így kapva kap az alkalmon, amikor egy szupertitkos kormányzati kutatáshoz keresnek önkénteseket. Terry elszántan próbál a végére járni a világtól elzárt hawkinsi laborban zajló bizarr kísérleteknek, miközben egyre mélyebbre merül a laboratórium kifürkészhetetlen ura, dr. Martin Brenner világában. Mi folyik ebben az idilli kisvárosban, és mi a 008-as alany - Kali - emberfeletti képességeinek titka? Az első Stranger Things-regény, a Gyanakvó elmék a sorozat mitológiájának alapjaihoz visz el minket, ahol minden elkezdődött.
Adatok
Raktári kód:
763096
ISBN:
9789632666884; 9789632666877
EAN:
9789632666884
Oldalszám:
368
Nyelv:
angol
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Gwenda Bond
Gwenda Bond
Az 1976-os születésű Gwenda Bond napjaink egyik legismertebb amerikai ifjúsági szerzője. Mielőtt a Gyanakvó elmék révén belevetette volna magát a Stranger Things univerzumába, többek között olyan ikonikus karakterekről írt nagy sikerű regénysorozatot, mint Superman nélkülözhetetlen társa, és egyben Gwenda példaképe, Lois Lane. Az írónő jelenleg a Kentucky állambeli Lexingtonban él férjével és neveletlen házi kedvenceikkel. Az írónőről honlapjáról tudhatunk meg még többet: http://www.gwendabond.com/
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem