Nincs engedélyezve a javascript.
Hogyan fogj pasit 24 lépésben

Hogyan fogj pasit 24 lépésben
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 358.-
Eredeti ár:
2 774.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Desi Lee hisz abban, hogy bármi lehetséges, ha van hozzá egy megfelelő terve. Így lett diákönkormányzati elnök. A focicsapat sztárja. És így fog bejutni a Stanfordra is. De soha nem volt még barátja. Tulajdonképpen katasztrofális a szerelemben. Egy esetlen, dadogó szégyenmágnes, akinek balul sikerült flörtölési kísérletei legendássá váltak a barátai körében.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről
Desi Lee hisz abban, hogy bármi lehetséges, ha van hozzá egy megfelelő terve. Így lett diákönkormányzati elnök. A focicsapat sztárja. És így fog bejutni a Stanfordra is. De soha nem volt még barátja. Tulajdonképpen katasztrofális a szerelemben. Egy esetlen, dadogó szégyenmágnes, akinek balul sikerült flörtölési kísérletei legendássá váltak a barátai körében. Így, amikor egy nap a valaha látott legdögösebb emberi lény besétál az életébe, Desi az apja által évek óta megszállottan nézett koreai sorozatokban talál útmutatásra, ahol a szánalomra méltó hősnő mindig igaz szerelme karjában köt ki a tizedik epizód végére. Ez egy egyszerű képlet, és Desi gyorsan tanul. A „Sorozatbeli lépések az igaz szerelemig” listájával felszerelkezve Desi elindul, hogy meghódítsa a szeszélyes, nehezen megközelíthető művészt, Luca Drakost. Útját hajótörés, szerelmi háromszögek és megrendezett autóbalesetek szegélyezik. De amikor a móka és a játék igazi érzelemmé alakul, Desi rájön, hogy a szerelem valami több, mint amit a sorozatokban látni.
Adatok
Raktári kód:
761025
ISBN:
9789634474913; 9789634475019
EAN:
9789634475019
Megjelenés:
2019.
Oldalszám:
320
Nyelv:
magyar
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Maurene Goo
Maurene Goo
A koreai családból származó Maurene Goo Los Angeles külvárosában született, és már fiatalon beleszeretett a könyvekbe. San Diegóban kommunikációt, az Emerson College-on könyvkiadást, írást és irodalmat tanult. Dolgozott könyvesboltban és könyvkiadóban, majd 2013-ban Los Angelesben megírta első young adult regényét, amit azóta három újabb követett, köztük a Hogyan fogj pasit 24 lépésben. Rövid történetei két kötetben jelentek meg 2018-ban és 2020-ban. Jelenleg is Los Angelesben él férjével ‒ aki gyermekkönyvek írásával és illusztrálásával foglalkozik ‒ és macskájával, Maebyvel.
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top