Nincs engedélyezve a javascript.
Elvadulás

Elvadulás

A #suliLOVE-sorozat második része

Sorozat:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 999 helyett
1 999 Ft
33 %
Meddig tart és mit bír ki az első nagy szerelem? Tomboló érzelmek, bizonytalan jövő, egymás agyának húzása, összeveszések és kibékülések végeláthatatlan köre: Ez a #suliLOVE!
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Meddig tart és mit bír ki az első nagy szerelem?

Márk és Lilu végre egymásra találtak, dúl a szerelem köztük, csakhogy a ballagás utáni nyár mindent felborít: hiába tervezgették, hogy a szünidőt együtt töltik, végül a világ ellentétes pontjain vakációznak.

Márk a kanadai rokonokkal Balira utazik, ahol az idősebb unokatestvérek oldalán belekóstol a vad és átgondolatlan tinédzserlétbe, és olyan kalandokba keveredik, amiket eddig csak filmekben látott. Durva bulikba csöppen bele, bevállalós csajok környékezik meg, és egy halálos kórral is szembekerül.

Nem elég, hogy Lilunak friss szerelmétől külön kell töltenie a nyarat, szülei válnak, őt pedig Amerikába küldik. A lányt nagyon megviseli a család szétesése, most lenne igazán szüksége barátja támogatására - ő azonban távol van, és mintha nem is érdekelné annyira a bánata…

Tomboló érzelmek, bizonytalan jövő, egymás agyának húzása, összeveszések és kibékülések végeláthatatlan köre:
Ez a #suliLOVE!

Adatok
Raktári kód:
800866
EAN:
9789634479123
Megjelenés:
2020.11.20.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
240
Méret [mm]:
145 x 210 x 19
Tömeg [g]:
310
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Kemény Kristóf
Kemény Kristóf már számtalan önéletrajzi kötet ötletgazdája és felelős szerkesztője volt, emellett pedig Frei Tamás sikerkönyveit menedzselte és lektorálta. Szerzőként Puskás Ferenc gyerekkoráról szóló mesekönyvsorozata a kicsik nagy kedvence lett az elmúlt években, ráadásul idén áprilisban megjelent a mesék alapján készült animációs filmek nyitó epizódja. Lassan Kristóf fia, Dávid is serdülőkorba lép, így nem csoda, hogy friss ifjúsági regénysorozata, a #suliLOVE-sorozat első része valamennyi tinédzser fiút és lányt foglalkoztató témákat feszeget.
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top