Nincs engedélyezve a javascript.
Dark Horse Mountain
Hatalmas karácsonyi könyvakció
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
1 500.-
Eredeti ár:
2 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Na szuper! Mióta Roxy megérkezett rég eltűnt apja farmjára Wyomingba, a feje tetejére állt a világ. A menő farmról kiderül, hogy tökéletesen átlagos parasztgazdaság. Roxy állandóan lebőg a sajnos túlságosan is jóképű istállófiú, Cale előtt - ráadásul ő, az érett gondolkodású városi lány ott tart, hogy barátságot készül kötni egy lóval.
Leírás a könyvről
Még mindig nem tudtam, mi indított arra, hogy éjszaka beosonjak az istállóba. De most itt álltam, és megbűvölten meredtem a bokszba. ?
Szemtől szemben egy lóval.

Na szuper! Mióta Roxy megérkezett rég eltűnt apja farmjára Wyomingba, a feje tetejére állt a világ. A menő farmról kiderül, hogy tökéletesen átlagos parasztgazdaság. Roxy állandóan lebőg a sajnos túlságosan is jóképű istállófiú, Cale előtt - ráadásul ő, az érett gondolkodású városi lány ott tart, hogy barátságot készül kötni egy lóval. Holy shit! Roxy azonban hamarosan arra is rájön, hogy a farmon valami nem stimmel: miért tűnnek el sorra a lovak a legelőkről? Milyen titok övezi a kiszámíthatatlan természetű csődört, Hot Coffee-t? Szép lassan egy gátlástalan lótolvajmaffia nyomára bukkan...
Adatok
Raktári kód:
757891
EAN:
9789634474593
Eredeti megnevezés:
Dark Horse Mountain
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
368
Méret [mm]:
135 x 208 x 30
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
430
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

4264.jpg
Kyra Dittmann
Kyra Dittmann 1972-ben született Bonnban. Ácsnak tanult, majd sok évig ezt a mesterséget gyakorolta, míg 2010-ben gondolt egy nagyot, és teljes pályaváltásba fogott. Az ezután következő évek során különböző írói és forgatókönyvírói tanfolyamokat végzett, és ma szabadfoglalkozású íróként, lovasoktatóként és gyermekrendezvények szervezőjeként dolgozik. A kitartó munka gyümölcse a Dark Horse Mountain című ifjúsági sikerregény lett. A szenvedélyes lovas férjével és tizenöt éves ikerlányaival Bonnban él, idejét az íróasztal és az istálló között megosztva.
icon_media_news-3.png
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Heti top