Nincs engedélyezve a javascript.
Nap nap után - Filmes borítóval

Nap nap után - Filmes borítóval

Fordító:
Jelenleg nem rendelhető
3 299 helyett
2 804 Ft
-15 %
"A" sohasem tudja előre, hogy másnap hol fog ébredni, és kinek a személyiségét fogja felvenni. Már rég beletörődött ebbe, sőt kialakította saját életstratégiáját is: Ne kötődj senkihez! Maradj észrevétlen! Ne avatkozz bele semmibe! Minden megy a maga útján rendesen, mígnem egy reggel "A" Justin testében ébred, és találkozik a fiú barátnőjével, Rhiannonnal.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

"A" sohasem tudja előre, hogy másnap hol fog ébredni, és kinek a személyiségét fogja felvenni. Már rég beletörődött ebbe, sőt kialakította saját életstratégiáját is: Ne kötődj senkihez! Maradj észrevétlen! Ne avatkozz bele semmibe! Minden megy a maga útján rendesen, mígnem egy reggel "A" Justin testében ébred, és találkozik a fiú barátnőjével, Rhiannonnal. Attól a pillanattól fogva "A" eddig bevált szabályai értelmüket vesztik, mert főhősünk nap nap után a lánnyal akar lenni.

David Levithan az írói képzelet új távlatait nyitja meg. A szerző feltárja az olvasó előtt egy magával ragadó történetben "A" életének és szerelmének bonyolultságát, amelyből kiderül, vajon Rhiannon képes lesz-e igazán szeretni a naponta másvalaki testében formát öltő "A"-t.

Adatok
Raktári kód:
755761
EAN:
9789632619255
Megjelenés:
2018.
Kötésmód:
füles kartonált
Oldalszám:
312
Méret [mm]:
140 x 210 x 25
Tömeg [g]:
350
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top