Nincs engedélyezve a javascript.
Tinilexikon a szexről

Tinilexikon a szexről

185 szócikk rólad és a testedről

Fordító:
Jelenleg nem rendelhető
1 999 helyett
1 499 Ft
-25 %
Akció:
2 könyv vásárlása esetén 30% kedvezmény, 3 könyv vásárlása esetén 35% kedvezmény, 4 könyv vásárlása esetén 40% kedvezmény, 5 vagy több kötet vásárlása esetén 50% kedvezmény! Az akció a könyvek kosárba rakása után aktiválódik.
Ebben a könyvben nemcsak az első szerelemről, a féltékenységről, a szerelmi bánatról találsz érdekes tudnivalókat, hanem hatékony segítséget nyújtunk a szexuális életed problémamentes megkezdéséhez is: a fogamzásgátlással, várandóssággal vagy akár a homoszexualitással kapcsolatos kérdéseidre is választ kapsz.
Leírás a könyvről

Minden, amit tudnod kell a szexről és a testedről.

Érzéseid most, hogy tinikorba léptél, ugyancsak kanyargós ösvényen haladnak, ilyenkor számtalan kérdés merül fel benned. Ebben a könyvben nemcsak az első szerelemről, a féltékenységről, a szerelmi bánatról találsz érdekes tudnivalókat, hanem hatékony segítséget nyújtunk a szexuális életed problémamentes megkezdéséhez is: a fogamzásgátlással, várandóssággal vagy akár a homoszexualitással kapcsolatos kérdéseidre is választ kapsz. Sőt, olyan rázós témák is terítékre kerülnek, mint a terhesség megszakítása, a szexuális visszaélés, illetve az AIDS-fertőzés.

Elolvashatod mások tapasztalatait, élményeit, és okos tanácsokat kaphatsz a számodra jelenleg legfontosabb témában.Könyvünkben:

-könnyen eligazodsz a betűrendbe szedett címszavak segítségével;

-beszámolókat, tippeket és olykor meglepő tényeket olvashatsz a számodra Nr.1 témáról;

-a könnyebb megértést rajzokkal és fotókkal segítjük;

-telefonszámokat, címeket és linkeket találsz, ha segítségre vagy tanácsra van szükséged.

Adatok
Raktári kód:
718311
ISBN:
9632974187
EAN:
9789632974187
Eredeti megnevezés:
Von Wegen licht aus, Augen zu!
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
184
Méret [mm]:
132 x 199 x 16
Tömeg [g]:
310
Hozzászólások