Nincs engedélyezve a javascript.
Nimi kalandjai
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
1 493.-
Eredeti ár:
1 990.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A mesekönyv Nimi, a vizslakölyök életét és titokban történő éjszakai kalandozását mutatja be. Az elsősorban óvodás korosztálynak szóló könyv verses formában meséli el, mi minden történhet egy kiskutyával nappal és éjjel. Megismerhetjük Nimi családját és mi is átélhetjük, hogy milyen állatokkal lehet találkozni az éjszaka leple alatt.
Leírás a könyvről
A mesekönyv Nimi, a vizslakölyök életét és titokban történő éjszakai kalandozását mutatja be. Az elsősorban óvodás korosztálynak szóló könyv verses formában meséli el, mi minden történhet egy kiskutyával nappal és éjjel. Megismerhetjük Nimi családját és mi is átélhetjük, hogy milyen állatokkal lehet találkozni az éjszaka leple alatt. A rímekbe foglalt történet kedves, színes rajzokon keresztül tárul a gyermekek szeme elé.
„Szívből ajánlom ezt a verses kötetet, mely kedves rajzok kíséretével elvezeti a gyerekeket szép, tiszta és őszinte családi és társas kapcsolatok kialakulásához. A hétköznapi gyermekvilágot Nimród kutyussal járhatjuk be, könnyed, jól érthető vers alakban. Hiszem, hogy a közös mesélés olyan ajándék, felnőttnek, gyereknek, ami szebbé varázsolja a mindennapokat, estéket, összebújásokat. Meséljék, forgassák e könyvet nagy szeretettel” - Wollner Krisztina Bárczy István díjas óvodapedagógus
Adatok
Raktári kód:
800882
EAN:
9786150086439
Megjelenés:
2020.10.30.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
68
Méret [mm]:
210 x 148 x 10
Tömeg [g]:
290
Hozzászólások