Nincs engedélyezve a javascript.
Muszáj-kalózok + Ajándék! Playmobil kalózfigura ágyúval és karddal

Muszáj-kalózok + Ajándék! Playmobil kalózfigura ágyúval és karddal

Kalandok a Karib-tengeren

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
5 999 helyett
4 199 Ft
30 %
Akció:
1 könyv vásárlása esetén 30% kedvezmény, 2 könyv esetén 40% kedvezmény, 3 vagy több kötet vásárlása esetén 50% kedvezmény!
Lázadás tör ki a Neptune nevű brit kereskedőhajó fedélzetén. A becsületes hajókapitányt és ifjú, kalandvágyó barátját a legénység egy aprócska lakatlan szigetre száműzi, s ezzel kezdetét veszi csatákkal, ágyúszóval, rejtélyekkel teli utazásuk.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Lázadás tör ki a Neptune nevű brit kereskedőhajó fedélzetén. A becsületes hajókapitányt és ifjú, kalandvágyó barátját a legénység egy aprócska lakatlan szigetre száműzi, s ezzel kezdetét veszi csatákkal, ágyúszóval, rejtélyekkel teli utazásuk, melynek során gyönyörű karibi tájakon kell helytállniuk a legváratlanabb helyzetekben is, hogy bebizonyítsák igazukat.Vérbeli kalóztörténet zsarnokságról és becsületről, bajtársiasságról, az őszinte barátság és az igaz szerelem erejéről.Pierrot évtizedek óta a magyar zenei élet meghatározó alakja. Több regénye után a Muszáj-kalózok az első mesekönyve, melyet a fiával való közös játék és az abból rögtönzött történetek ihlettek.A könyv a Playmobil kizárólagos magyarországi forgalmazója, a Piatnik Budapest Kft. támogatásával készült.A könyvhöz ajándék Playmobil kalózfigura is tartozik ágyúval és karddal.

A könyvhöz tartozó nyereményjáték nyertesei:
Eredményhirdetés


Adatok
Raktári kód:
751382
ISBN:
9556206682
EAN:
5999556206682
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
224
Méret [mm]:
310 x 204 x 36
Tömeg [g]:
1090
Hozzászólások
 
Szintén neked ajánljuk
Heti top