Nincs engedélyezve a javascript.
Gyilkosokra vadászom

Gyilkosokra vadászom

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 999 helyett
1 999 Ft
-50 %
Gyönyörű nap volt. Gyönyörű mező. Leszámítva a holttestet.
Jazz a világ leghírhedtebb sorozatgyilkosának gyermekeként nőtt fel, és a Jó Öreg Apu mindent megtett annak érdekében, hogy fiacskája elsajátítsa a szakma minden csínját-bínját.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Gyönyörű nap volt.

Gyönyörű mező.

Leszámítva a holttestet.Jazz a világ leghírhedtebb sorozatgyilkosának gyermekeként nőtt fel, és a Jó Öreg Apu mindent megtett annak érdekében, hogy fiacskája elsajátítsa a szakma minden csínját-bínját. A vérgőzös gyermekévek elmúltával a tizenhét éves Jazz képes arra, amire még a legtapasztaltabb nyomozók sem: szinte zavarba ejtő természetességgel tud egy gyilkos fejével gondolkodni.

Egy nap brutális kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság híre kavarja fel az álmos kisváros, Lobo's Nod lakosságának mindennapjait. Egyesek úgy vélik, hogy az alma talán nem is esett olyan messze a fájától, és a történtekért a zárkózott, beilleszkedési nehézségekkel küzdő fiú a felelős. Jazz a seriff határozott tiltása ellenére nyomozásba kezd, hogy megakadályozza a további gyilkosságokat, és hogy mindenkinek bebizonyítsa: ő nem olyan, mint az apja.

Mert ha sikerülne meggyőznie az embereket, talán végre ő maga is elhinné.


Adatok
Raktári kód:
756349
EAN:
9789634472001
Eredeti megnevezés:
I Hunt Killers
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
384
Méret [mm]:
135 x 208 x 28
Tömeg [g]:
400
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Barry Lyga
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top