Nincs engedélyezve a javascript.
A kutya

A kutya

Minden, amit a kutyák tartásáról tudni kell

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Utolsó darab!
999 helyett
749 Ft
25 %
A kutya nem csak a közmondásokban a legjobb és legrégibb barátja az embernek. Ez a kötet színes fényképek kíséretében mutatja be a kutyák fajtáit, viselkedését, táplálását és gondozását. Tanácsokat ad, hogy mire figyeljünk oda a vásárláskor, és milyen óvintézkedéseket kell tennünk ahhoz, hogy kedvencünk valóban jól érezze magát az otthonunkban.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

A kutya nem csak a közmondásokban a legjobb és legrégibb barátja az embernek.

Évezredek óta társunk a hétköznapokban: barátunk, vigasztalónk, és a sportban, valamint egyéb szabadidős tevékenységeinkben is a partnerünk lehet. E kötet színes fényképek kíséretében mutatja be a kutyák fajtáit, viselkedését, táplálását és gondozását. Tanácsokat ad, hogy mire figyeljünk oda a vásárláskor, és milyen óvintézkedéseket kell tennünk ahhoz, hogy kedvencünk valóban jól érezze magát otthonunkban - akár családtagjaink és más háziállatok mellett is.A tartalomból:

-kérdések kutyavásárlás előtt

-a szükséges alapfelszerelés

-a fajtának megfelelő etetés és tartás

-viselkedés, nevelés és kutyapszichológia

-sportolás a kutyával

-a kutya ápolása és egészségeA "Házi kedvenceink" című sorozat célja, hogy megismertesse az olvasókat a legkedveltebb háziállatokkal. A kis kötetek, melyek alapvető ismereteket és hasznos tanácsokat nyújtanak a kedvencek eredetéről, fajtáiról, élőhelyéről, gondozásáról és ápolásáról, nem hiányozhatnak egyetlen állatbarát polcáról sem.

Adatok
Raktári kód:
719570
ISBN:
9632974460
EAN:
9789632974460
Eredeti megnevezés:
Hunde - fit und gesund
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
64
Méret [mm]:
164 x 179 x 5
Tömeg [g]:
140
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top