Nincs engedélyezve a javascript.
Macskatartók kézikönyve

Macskatartók kézikönyve

Átfogó kalauz a macskák gondozásához

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 999 helyett
2 249 Ft
-25 %
A Macskatartók kézikönyve átfogó útmutató a kedvenceinkkel kapcsolatos összes témában. Macskatulajdonosok és macskaimádók egyaránt örömmel forgathatják, praktikus és olvasni is élvezetes. A hasznos, részletes információkat tartalmazó kiadványt több száz fotóval illusztráltuk. Új, bővített kiadás.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

A Macskatartók kézikönyve átfogó útmutató a kedvenceinkkel kapcsolatos összes témában.
Macskatulajdonosok és macskaimádók egyaránt örömmel forgathatják, praktikus és olvasni is élvezetes. A hasznos, részletes információkat tartalmazó kiadványt több száz fotóval illusztráltuk.
A könyv első része részletes információkat és tanácsokat nyújt a macskatartás minden területével kapcsolatban, ideértve a fajtaválasztást, a táplálást, a szőrápolást, a macskák tipikus betegségeit és kezelésüket, a tenyésztést, az edzést, a cicákkal való általános bánásmódot.
A második rész fajtamutató. A színes fotókkal illusztrált fejezetben színváltozatokkal együtt mintegy 230 cicát ismerhetünk meg, rövid és hosszú szőrűeket egyaránt. A népszerű fajták mellett egzotikus, szokatlan és igen ritka fajtákat is bemutatunk. A leírásokból megismerhetjük az egyes fajták eredetét, külső jellegzetességeiket és természetüket.
Új, bővített kiadás.

Adatok
Raktári kód:
196683
ISBN:
9633703748
EAN:
9789633703748
Eredeti megnevezés:
Complete Cat
Megjelenés:
2007.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
256
Méret [mm]:
230 x 277 x 15
Tömeg [g]:
930
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top