Nincs engedélyezve a javascript.
A kötés iskolája

A kötés iskolája

Kötésminták leírásokkal és leszámolható rajzokkal, fortélyok, technikák kezdőknek és haladóknak

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 890 helyett
1 945 Ft
-50 %
A kötés egyre népszerűbb napjainkban, nem csak amiatt, hogy roppant szórakoztató kézimunka, de azért is, mert újra divatosak a saját készítésű kötött holmik, sálak, pulóverek és egyéb kiegészítők. Sőt, erényei között említhetjük, hogy rohanó világunkban egy kis pihenésre késztet bennünket, ha kézbe vesszük a kötőtűket.
Elolvastam
Tetszik
Leírás a könyvről

A kötés egyre népszerűbb napjainkban, nem csak amiatt, hogy roppant szórakoztató kézimunka, de azért is, mert újra divatosak a saját készítésű kötött holmik, sálak, pulóverek és egyéb kiegészítők. Sőt, erényei között említhetjük, hogy rohanó világunkban egy kis pihenésre késztet bennünket, ha kézbe vesszük a kötőtűket. Ideális hobbi mindazoknak, akik szívesen alkotnak saját maguknak, vagy mások örömére.

-A kezdők elsajátíthatják a kötés alapjait, a legfontosabb tudnivalókat a fonalakról, eszközökről, valamint megismerhetnek több tucat mintát és azok kombinációit.

-A gyakorlott kötők számos olyan holmit és ötletet találnak ebben a könyvben, amelyek inspirációul szolgálhat a munkájukhoz.

-Egyszerű és bonyolultabb kötésminták leírásokkal és leszámolható mintarajzokkal.

-Bárki által könnyedén elkészíthető modellek: szoknya, téli kiegészítők, játékok, lakásdekorációk.

Adatok
Raktári kód:
724625
ISBN:
9639974807
EAN:
9789639974807
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
160
Méret [mm]:
228 x 291 x 18
Tömeg [g]:
990
Hozzászólások
 
Szintén neked ajánljuk
Heti top