Nincs engedélyezve a javascript.
Textilkiegészítők

Textilkiegészítők

Öltöztessük ünneplőbe a hétköznapokat

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Utolsó darab!
1 499 helyett
1 124 Ft
-25 %
A különféle kiegészítők egyedivé varázsolják az otthonunkat, öltözetünket és mindennapi használati tárgyainkat. Némelyik darabot pillanatok alatt összedobhatjuk, elég két ollónyisszantás, három csepp ragasztó, és már gyönyörködhetünk is alkotásunkban. De találunk olyan ötletet is e könyvben, melynek elkészítéséhez néhány órára és varrógépre lesz szükségünk.
Leírás a könyvről

A különféle kiegészítők egyedivé varázsolják az otthonunkat, öltözetünket és mindennapi használati tárgyainkat. Itt az idő, hogy a könyvben bemutatott huszonhárom modellen keresztül kipróbáljuk ügyességünket és kreativitásunkat. Némelyik darabot pillanatok alatt összedobhatjuk, elég két ollónyisszantás, három csepp ragasztó, és már gyönyörködhetünk is alkotásunkban. De találunk olyan ötletet is e könyvben, melynek elkészítéséhez néhány órára és varrógépre lesz szükségünk.

Legyünk bátrak, kísérletezzünk a színekkel, formákkal és a szekrény mélyén talált maradék anyagokkal. Gyarapítsuk üde és színes kiegészítőinket csipkés gyűrűvel, kordbársony brossal, csengős kulcstartóval vagy éppen hippi fejkendővel!

Adatok
Raktári kód:
700955
ISBN:
9632970271
EAN:
9789632970271
Eredeti megnevezés:
Textilní doplnky
Megjelenés:
2009.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
64
Méret [mm]:
169 x 242 x 12
Tömeg [g]:
340
Hozzászólások