Nincs engedélyezve a javascript.
Egy aranyhal fantasztikus utazása

Egy aranyhal fantasztikus utazása

Stresszoldó színezőkönyv

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 999 helyett
2 099 Ft
30 %
Akció:
1 könyv vásárlása esetén 30% kedvezmény, 2 könyv esetén 40% kedvezmény, 3 vagy több kötet vásárlása esetén 50% kedvezmény!
Ennek az aprólékosan illusztrált színezőkönyvnek a főszereplője egy akváriumban élő aranyhalacska. Egy nap elhatározza, hogy hátrahagyja "otthonát", és csodálatos utazásra indul mesebeli tájakon át, ahol mindenféle lénnyel találkozik.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Ennek az aprólékosan illusztrált színezőkönyvnek a főszereplője egy akváriumban élő aranyhalacska. Egy nap elhatározza, hogy hátrahagyja "otthonát", és csodálatos utazásra indul mesebeli tájakon át, ahol mindenféle lénnyel találkozik. Az oldalakon egy olyan fantáziavilág képei bontakoznak ki, amelyben megvalósulhat a kis aranyhal összes álma: a kolibrikkel szállhat az égen, mintája lehet esernyőnek és gumicsizmának, s megpihenhet a pálmaleveleken.

Színezd ki a könyv bámulatosan kifinomult rajzait, hogy megtudd, mi lesz a kishal történetének meglepő befejezése.Sara Muzio több mint tízéves tapasztalattal rendelkező grafikus, könyvillusztrátor. Diplomáját orvosi illusztrációk készítéséből szerezte. Az Egy aranyhal fantasztikus utazása mellett A titokzatos dzsungel és A fantázia virágai című könyvben jelentek meg színezhető grafikái.

Adatok
Raktári kód:
747115
ISBN:
9556206583
EAN:
5999556206583
Eredeti megnevezés:
The Extraordinary Journey of a Little Red Fish
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
cérnafűzött kartonált
Oldalszám:
96
Méret [mm]:
250 x 249 x 10
Tömeg [g]:
490
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top