Nincs engedélyezve a javascript.
A fantázia virágai

A fantázia virágai

Stresszoldó színezőkönyv

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
4 999 helyett
3 749 Ft
-25 %
Ez az aprólékosan illusztrált színezőkönyv 60 kivehető képet tartalmaz, melyeknek mindegyikét igazi műalkotássá varázsolhatjuk. Az oldalakon fantasztikus kertrészletek bontakoznak ki, melyeken egy-egy kakukktojás is megbújik: megtalálod a kolibrik között a pillangót, vagy a szitakötők mellett a békát?
Leírás a könyvről

Ez az aprólékosan illusztrált színezőkönyv 60 kivehető képet tartalmaz, melyeknek mindegyikét igazi műalkotássá varázsolhatjuk. Az oldalakon fantasztikus kertrészletek bontakoznak ki, melyeken egy-egy kakukktojás is megbújik: megtalálod a kolibrik között a pillangót, vagy a szitakötők mellett a békát? A színek és formák végtelen örvénye azonnal magával ragadja a tekintetet, s így a színezés segít a mindennapi stressz feloldásában, az ellazulásban. A végeredmény pedig nemcsak az alkotót tölti el örömmel, de mindenkit le fog nyűgözni.

Színezd ki az album 60 kivehető képét, és alakítsd őket bámulatos, falra is kitehető poszterekké!Sara Muzio több mint tízéves tapasztalattal rendelkező grafikus, könyvillusztrátor. Diplomáját orvosi illusztrációk készítéséből szerezte. A fantázia virágai mellett A titokzatos dzsungel és Egy aranyhal fantasztikus utazása című könyvben jelentek meg színezhető grafikái. Jelen kötetben 60 aprólékosan kidolgozott, részletgazdag rajz található.

Adatok
Raktári kód:
747117
ISBN:
9556206552
EAN:
5999556206552
Eredeti megnevezés:
Flower Fantasy
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
64
Méret [mm]:
270 x 370 x 14
Tömeg [g]:
1210
Hozzászólások