Nincs engedélyezve a javascript.
I Love Dick
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 699 helyett
2 774 Ft
25 %
Chris, a harmincas évei végén járó, független filmekkel foglalkozó nő és egyetemi tanár férje vacsorázni indulnak a férj egyik ismerősével, a titokzatos és karizmatikus Dickkel. A férfi és Chris közt szinte izzik a levegő, és a találkozást követő hetekben a nő képtelen kiverni a fejéből a különös estét.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Chris, a harmincas évei végén járó, független filmekkel foglalkozó nő és egyetemi tanár férje vacsorázni indulnak a férj egyik ismerősével, a titokzatos és karizmatikus Dickkel. A férfi és Chris közt szinte izzik a levegő, és a találkozást követő hetekben a nő képtelen kiverni a fejéből a különös estét. Sylvere, a férj a kezdeti sértettség után rájön, hogy csak úgy tarthatja meg feleségét, és csempészhet egy kis izgalmat kettejük egyre inkább ellaposodó házaséletébe, ha valamilyen módon ő is részt vesz a játékban. Mivel nem lehetséges a közeljövőben újabb találkozó Dickkel, a legtöbb, amit a pár tehet, hogy hosszú leveleket írnak neki szerelemről, irodalomról, művészetről, és persze a szexualitásról.
A kérdés csak az, hogy mit szól mindehhez Dick…
„Az I Love Dick a vágy megismeréséről szól, a vágyról, ami nem feltétlenül jelent egyet a passzivitással és a hiánnyal. Az író-rendező a romantikus hajszát nem az önfeladás, hanem a kreativitás és az alkotás aktusaként értelmezi, és nem fél feltenni a kérdést: vajon miért gondoljuk kínosnak, ha egy nő kitárulkozik, és őszintén megvallja az érzéseit?”

New York Times
„… mintha egy olyan Bovarynét olvasnánk, amit Emma írt. Kraus mesterien forgatja ki a sorsával elégedetlen, unatkozó nő történetét, és alakítja a nyolcvanas évek művészvilágának érzékeny krónikájává. Az I Love Dick elképesztően intelligens könyv, egyszerre vallomásos próza, szerelmes levél és dokumentumregény.”

Artnet

Adatok
Raktári kód:
751245
EAN:
9789634470854
Eredeti megnevezés:
I Love Dick
Megjelenés:
2017.11.30.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
320
Méret [mm]:
135 x 208 x 24
Tömeg [g]:
320
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Chris Kraus
Chris Kraus 1955-ben született New Yorkban, de gyermekkorát Új-Zélandon töltötte. Miután néhány évig újságíróként dolgozott, New Yorkba költözött, hogy az ott élő művészekkel dolgozhasson. Több performance-ban és színdarabban közreműködött, forgatott rövidfilmeket és videoinstallációkat is, majd a kilencvenes években az irodalom felé fordult. Az elmúlt húsz évben tíz kötetet publikált, közülük az I love Dickből 2016-ban sorozat készült Kevin Bacon főszereplésével.
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top