Nincs engedélyezve a javascript.
Csukott szemmel nyiss ablakot

Csukott szemmel nyiss ablakot
(E-könyv)

Fordító:
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 599 helyett
2 209 Ft
15 %
Egy közép-vietnámi város szállodai könyvtárában bukkantam a kötetre. Hetek óta nem olvastam semmit, csak egy lélektelen útikönyvet. Már magamat is lélekvesztettnek éreztem, egy különleges országban, mégis reményvesztetten, amikor belekezdtem ebbe a regénybe. Egy ültő helyemben olvastam végig. Olyan volt, mintha élet érkezne az egyszerű, ámde minden mozzanatában pontos szövegből.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Egy közép-vietnámi város szállodai könyvtárában bukkantam a kötetre. Hetek óta nem olvastam semmit, csak egy lélektelen útikönyvet. Már magamat is lélekvesztettnek éreztem, egy különleges országban, mégis reményvesztetten, amikor belekezdtem ebbe a regénybe. Egy ültő helyemben olvastam végig. Olyan volt, mintha élet érkezne az egyszerű, ámde minden mozzanatában pontos szövegből. Egy vietnámi falucskában vagyok, egy kisfiút követek, amint ismerkedik a világgal, ismerkedik önmagával. És visz a főszereplőm épp annyi Vietnámot mutatva meg, amennyit szívesen olvasunk, és épp annyit mutatva meg emberségből, igazságból, életből és halálból, amennyit kell. Saját belső Vietnámunkba visz el, önmagunk belső útjaira, érzékeny figyelemmel. Aki ezt a könyvet elolvassa, kicsit biztos másmilyen lesz, pontosabban fogja tudni, mi fontos és mi nem, pontosabban fogja tudni, kicsoda ő. Jöttem el a szállodából, a portán visszaadtam a kötetet, a recepcióslány boldogan kérdezte, hogy tetszett, mert ez az ő kedvenc könyve, mint annyi más vietnáminak és világszerte sokaknak.

Adatok
Raktári kód:
800575
EAN:
9789635042609
Megjelenés:
2020.05.28.
Oldalszám:
200
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Ngoc Thuan Nguyen
Nguyễn Ngọc Thuần 1972-ben született. Végzettsége festőművész, foglalkozása író. A Csukott szemmel nyiss ablakot 2004-es publikálása óta hazájában húsz kiadást ért meg. Angol, svéd és thai nyelven is megjelent. 2008-ban Svédországban elnyerte a Peter Pan-díjat.
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top