Nincs engedélyezve a javascript.
Bernardi szobája
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
1 999 helyett
1 499 Ft
25 %
Miután katona apja Splitbe költözik, anyja pedig csatlakozik egy dél-szerbiai hippikommunához, a limáni lakótelepen élő Piąta Petrović magára marad. Nyitva tartja a lakás ajtaját, gyakorlatilag bárki beköltözhet hozzá.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Miután katona apja Splitbe költözik, anyja pedig csatlakozik egy dél-szerbiai hippikommunához, a limáni lakótelepen élő Piąta Petrović magára marad. Nyitva tartja a lakás ajtaját, gyakorlatilag bárki beköltözhet hozzá. Miközben a furcsábbnál furcsább alakok lassanként kiszorítják az otthonából, a fiatalember egyre több időt tölt a parkolóban talált Mercedes autóroncsban, és különleges kalandokról álmodozik. A tél közeledtével kénytelen visszahúzódni a lakás hátsó szobájába, ahol nagy értékűnek tartott szobaberendezését is elrejti. A bútorok tudomása szerint Bernardo Bernardi neves dalmát tervező munkái. Amikor kilakoltatják, a garnitúrát leköltözteti a kiszuperált autó mellé a szabad ég alá. Ekkor érkezik Zágrábból egy titokzatos érdeklődő, aki különösen magas árat ajánl a bútorért...
Bányai János belháborús bizonytalanságregénynek nevezi a Bernardi szobáját, mely egy talajt vesztett, sodródó nemzedék mindennapjainak megkapó erejű ábrázolása.

Adatok
Raktári kód:
801631
EAN:
9789636766078
Eredeti megnevezés:
Bernardijeva soba
Megjelenés:
2017.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
136
Méret [mm]:
115 x 200 x 8
Tömeg [g]:
160
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top