Nincs engedélyezve a javascript.
Monopoly: James Bond 007 társasjáték

Monopoly: James Bond 007 társasjáték

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
15 990 Ft
Eredeti angol nyelvű kiadás, magyar szabályfordítással!
Államtitkok, nők, fegyverek, öltönyök és megint nők minden mennyiségben. A James Bond történetek rajongói számára készült limitált kiadású Monopolyt a 25 különböző filmből származó képekkel, egyedi figurákkal és eseménykártyákkal jelentették meg.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Eredeti angol nyelvű kiadás, magyar szabályfordítással!

Államtitkok, nők, fegyverek, öltönyök és megint nők minden mennyiségben. A James Bond történetek rajongói számára készült limitált kiadású Monopolyt a 25 különböző filmből származó képekkel, egyedi figurákkal és eseménykártyákkal jelentették meg. Te is megismerheted a legvonzóbb kém sajátos világát! A társas bemutatja az ikonikus helyszíneket és eseményeket a hidegháborútól napjainkig. Ideális ajándék a regények és filmek kedvelőinek! Amúgy… említettük már a nőket?

Angol nyelvű társasjáték, amihez MAGYAR SZABÁLYFORDÍTÁST adunk.

A "Nincs idő meghalni" (a legújabb James Bond film) kapcsán frissítve lett a korábbi kiadás, így a James Bond 007 Monopoly végigvezet minket mind a 25 filmen. Ebben a játék a világhírű szuper kém összeáll a világszerte népszerű Monopoly játékkal, így kínál több órányi szórakozást.

Eredeti angol nyelvű leírás:

Updated for No Time To Die (2020), the new edition 007 Monopoly takes you through all 25 James Bond films. This game is licensed to thrill, as the world's foremost super spy teams up with the world's most popular board game, Monopoly!

A játékot 18 éven felülieknek ajánljuk.

Adatok
Raktári kód:
592769
EAN:
5036905036474
Kötésmód:
papírdoboz
Méret [mm]:
269 x 402 x 52
Tömeg [g]:
1090
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top