Nincs engedélyezve a javascript.
A lélek művészete
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
Újszerű antikvár könyv
Elérhető darabszám:
9
5 990.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
"Amikor beköltözött a világba a forma, a szín és az illat, az érzékek megkezdték szabad akaratú játékukat. Az anyag bűvöletében tükröződött önmagunk képmása. A széplelkű szépnek látta a világot, a csúflelkű gonosznak, a fűszálak zöldnek, a narancs pedig fénylő narancsnak.
Leírás a könyvről
"Amikor beköltözött a világba a forma, a szín és az illat, az érzékek megkezdték szabad akaratú játékukat. Az anyag bűvöletében tükröződött önmagunk képmása. A széplelkű szépnek látta a világot, a csúflelkű gonosznak, a fűszálak zöldnek, a narancs pedig fénylő narancsnak. Kinek béke lakott a szívében, boldogságot árasztott, kiben a harag és az indulat uralkodott, az a másikon akarta kijavítani azt, ami önmagában rendezetlen volt. Korlátozott képességeink már akkor is áthatották anyagba zárt létünket. Önmagunk és a kollektívan szuggerált hipnózis bolygóméretű karneváljában mosoly és bánat költözött az arcokra.

Földünk látszólag mozdulatlansággal száguld csillagbirodalmak útjain, s közben lelkek végtelen sokaságának viseli gondjait. Sikoly és kacagás, örökösen ismétlődő téboly, az elmúlás előli menekülés hiábavaló buzgalma éli ki itt önmagát. E jelenség bennünk zajlik, általunk és érettünk, hogy a lélek művészete kibontakoztassa az anyagtól megszabadító, szárnyaló képességeit.

A természet rejtjeles üzenete az őszintén kereső számára nyitott könyvként tárulkozik ki. A növények, az állatok, az arcok és mozdulatok, a hangok és indulatok érzékletesen mutatják saját létformájuk állapotát. Levetkőzve megtanult beidegződéseinket egy belső hang kezd párbeszédet a külsővel. Ekkor igyekszik tisztulni a látás, melyben az összefüggések sokszínűsége tanító, segítő mivolta nyer teret.

Az élet rejtélyéről és okáról kérdések sokasága keresi méltó válaszát. Érzékszerveink csalóka játékai miatt azonban gyakran kényszerülünk a biztosnak vélt tudás és ismeret átértékelésére. A megismeréshez közelebb visz a létezés szeretete, mely finom áramlatok átélésével újít meg minket. (...)
E könyvben szereplő képek, párbeszédek és gondolatok emberi lélekállapotokról szólnak, - gyermekien játékosról, drámaian mélyről, majd a belátás gyümölcseként egy harmonikusan érző világról.
Kedves olvasók! Szeretettel osztom meg Önökkel lélekutamnak ezen rezdüléseit."
Adatok
Raktári kód:
169365
ISBN:
9633686202
EAN:
9789633686201
Megjelenés:
2003.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
48
Méret [mm]:
235 x 270 x 12
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
600
Hozzászólások