Nincs engedélyezve a javascript.
Karnevál Velencében

Karnevál Velencében

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
4 980 helyett
3 735 Ft
25 %
"Március 12-én születtem, hal vagyok, ahogyan a gólyalábakon álló város. VELENCE HAL. Mágikus szobrokat, köveket cipel a hasában, labirintusok, folyékony utcák szelik át testét. Gondolák, hajók őrzik. Ha alakját magasból lencsevégre kapod, egy halat fogsz látni, amely a szárazföld felé fordul. Miféle hal úszott be az Adriába?
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

"Március 12-én születtem, hal vagyok, ahogyan a gólyalábakon álló város.
VELENCE HAL. Mágikus szobrokat, köveket cipel a hasában, labirintusok, folyékony utcák szelik át testét. Gondolák, hajók őrzik. Ha alakját magasból lencsevégre kapod, egy halat fogsz látni, amely a szárazföld felé fordul. Miféle hal úszott be az Adriába? Napfényben arany. Kifogtam egy aranyhalat.

Karneválkor mintha valóban mindenki elvesztette volna a fejét, más arcra cserélte, vagy épp most találta meg. Senki sem ismeri meg egymást. Kicserélődtek az arcok, kicserélődtek az érzések. Átformálódott a szomorúság vagy a boldogság.

Arcok. Mindig van bennük valami titokzatos, váratlan, feldúlt, alázatos.
Didergés. Ölelés. Minden megkomponált. Szeretem őket, ahogy készülnek az ünnepekre, ahogy tudnak örülni, ahogy magukon kívül léteznek. Ahogy lemondanak arcukról. Olykor rám adják maszkjaikat. Ilyenkor lemondok arcomról.
A karnevál forgatagában én is magamra öltöttem egy-egy álarc titkát. Különös világ. Ő hagyja, vagy én, hogy milyen legyek? Általa vagy nélküle?
S ha leveszem, mi történik?
Hagyom, hogy legyen arcom."

Adatok
Raktári kód:
157353
ISBN:
9633678528
EAN:
9799633678526
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
144
Méret [mm]:
250 x 250 x 16
Tömeg [g]:
940
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top