Nincs engedélyezve a javascript.
Zséda 2012

Zséda 2012

Zsédával a városban - Nem mindennapi útmutató a mindennapokhoz

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 500 helyett
2 625 Ft
25 %
Ez a kötet valójában egy különleges kalendárium, amely ötvözi az ismert énekesnő öltözködési- és stílustanácsait, valamint kedvenc üzleteinek ajánlóit. Mindehhez egy praktikus határidőnapló is társul, így a kötet 365 napon keresztül a stílusok praktikus útmutatójaként szolgál.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

"Mindig veled

Vannak Nők, igen, szigorúan nagy N-nel Nők, akik, ha belépnek a szobába, megáll körülöttük a levegő. Mindegy, mit viselnek, mindegy, hogy azt hol vásárolták, egy egyszerű sál is királynői palásttá változik rajtuk. Titkuk van, olyan belső ragyogásuk, kisugárzásuk, ami különlegessé, ellenállhatatlanná teszi őket. Ilyen Nő volt Greta Garbo, Marilyn Monroe és Audrey Hepburn. Ilyen Nő az én anyukám is, aki nem lett világsztár, de akin még a saját maga által készített ruhák is olyan megkérdőjelezhetetlenül tökéletesen állnak, ahogyan az a Nagykönyvben meg van írva.

De milyen Nagykönyvben is? Hol van, melyik boltban kapható az a könyv, amelyben le vannak írva ezek a titkok, amelyet élete során minden nő keres?

Bár ezt a Nagykönyvet még én sem találtam meg, ebben a kiadványban szeretném átadni Nektek mindazt, amit a nagyvilágból, saját környezetemből és anyukámtól lestem el és tanultam meg. Mindazt, amit én gondolok erről a titokról.

Az Elivel való találkozás mérföldkő volt az életemben. Ő mutatta meg, hogy hogyan is kell az öltözködést profi szinten művelni és kezelni, tőle rengeteget tanultam.

Fittyet hányni az aktuális trendekre, a divatra lehet, de kizárólag biztos és szilárd alapokon álló ízléssel, valamint stílusérzékkel.

Nem csupán, sőt, főként nem divatról fogtok olvasni ebben a kalendáriumban. Ennél sokkal többet szeretnék megosztani Veletek: megmutatom kedvenc helyeimet, végigviszlek Benneteket az én városomon, Budapesten, és vidéken is, ahol a turnébusz megáll... Remélem, ti is találtok majd benne olyan részeket, amelyben felismeritek annak a bizonyos Nagykönyvnek egy-egy bekezdését, az örök stílus apró titkait.

Sok szeretettel: Zséda"

Adatok
Raktári kód:
718812
ISBN:
9632977621
EAN:
9789632977621
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
192
Méret [mm]:
155 x 216 x 20
Tömeg [g]:
470
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top