Nincs engedélyezve a javascript.
Early English Gyermekdalos könyv 4 éves kortól (CD melléklettel)

Early English Gyermekdalos könyv 4 éves kortól (CD melléklettel)

Peggy-vel és Peekkel

Jelenleg nem rendelhető
2 799 helyett
2 099 Ft
-25 %
Akció:
2 könyv vásárlása esetén 30% kedvezmény, 3 könyv vásárlása esetén 35% kedvezmény, 4 könyv vásárlása esetén 40% kedvezmény, 5 vagy több kötet vásárlása esetén 50% kedvezmény! Az akció a könyvek kosárba rakása után aktiválódik.
Peggy és Peek elmagyarázzák az első angol szavaidat: teknősbékákat figyeltek és számoltok meg, megtanuljátok a hónapokat, a zöldségek és gyümölcsök színét és nevét, gyakoroljátok az átkelést az úttesten, ugráltok és mint a nyúl.
Leírás a könyvről

Örömteli angoltanulás fülbemászó dalokkal!

Peggy és Peek elmagyarázzák az első angol szavaidat: teknősbékákat figyeltek és számoltok meg, megtanuljátok a hónapokat, a zöldségek és gyümölcsök színét és nevét, gyakoroljátok az átkelést az úttesten, ugráltok, mint a nyúl, osontok, mint a tigris, röpködtök, mint a madár, és lufikkal labdáztok a szobában.A kötet segítségével:

-a gyermekek a koruknak megfelelő, vidám összeállításban ismerkedhetnek az angol nyelvvel;

-a mozgással, rajzolással, szituációs játékokkal kísért dalok révén észrevétlenül tanulják meg a szavakat, kifejezéseket;

-eközben fejlesztik mindazon képességeiket, melyek iskoláskorban jobb olvasás- és íráskompetenciát, beszédértést és szövegalkotást eredményeznek.

-Az angolul nem beszélő szülők is bekapcsolódhatnak gyermekük játékos nyelvtanulásába, így a tanulás örömteli közös tevékenység lehet.

-A magyar versek nem az angol szövegek tükörfordításai, hanem költői alkotások, így a gyerekek és a szülők önálló versikeként is megtanulhatják, mondogathatják őket.A Helen Doron Early English kisdiákjai számára is értékes kiegészítés a gyerek-angoltanfolyamok mellé.

Adatok
Raktári kód:
722882
ISBN:
6155065262
EAN:
9786155065262
Eredeti megnevezés:
Das Early English Kinderliederbuch ab 4 Jahren
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
48
Méret [mm]:
298 x 237 x 11
Tömeg [g]:
630
Hozzászólások