Nincs engedélyezve a javascript.
Az első bitcoinmillárdosok
plecsni_akcio.png

Az első bitcoinmillárdosok

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 300.-
Korábbi ár:
3 449.-
Eredeti ár:
4 599.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A Winklevoss ikrek, Tyler és Cameron nevét David Fincher filmjéből, a The Social Network - A közösségi hálóból ismerhetjük: állításuk szerint az ő forráskódjukat lenyúlva készítette el Mark Zuckerberg a Facebook első változatát.
Leírás a könyvről
A Winklevoss ikrek, Tyler és Cameron nevét David Fincher filmjéből, a The Social Network - A közösségi hálóból ismerhetjük: állításuk szerint az ő forráskódjukat lenyúlva készítette el Mark Zuckerberg a Facebook első változatát. Az Oscar-díjas film alapjául szolgáló könyv írója Ben Mezrich egy évtizeddel később folytatta a sztorit, amelynek újabb fejezete még meghökkentőbb: hogyan lettek a pár tízmillióval „kisemmizett” ikerpár tagjai a világ első bitcoin milliárdosai.
Napjaink egyik legelismertebb amerikai tényfeltárója ott veszi fel a fonalat, amikor Tyler és Cameron saját kárukon tanulják meg, hogy nem érdemes ujjat húzni a Facebook urával, miután senki sem hajlandó üzletelni velük a Szilícium-völgyben. Egy véletlen találkozás Ibizán 2012-ben azonban új lehetőségeket nyit meg előttük: a kriptovaluták titokzatos, sötét világát. Mint megállapítják, a bitcoin vagy komplett baromság, vagy az évszázad üzlete; ők az utóbbira fogadnak.
Az első bitcoin millárdosok vad partikkal, FBI rajtaütésekkel és furcsa karakterekkel fűszerezett lenyűgöző és teljes egészében igaz története a dark web mélyén zajló illegális kereskedelemtől egészen a mindent felforgató bitcoin lázig követi a kriptovaluták történetét. Bemutatja, hogyan vált a bitcoin mindennapjaink részévé, és hogyan lett egy néhány százezer dolláros befektetésből alig öt év leforgása alatt milliárdos vagyon.
Adatok
Raktári kód:
801237
EAN:
9789635823932
Eredeti megnevezés:
Bitcoin Billionaires
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
352
Méret [mm]:
135 x 208 x 26
Tömeg [g]:
340
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

ben_mezrich.png
Ben Mezrich
Ben Mezrich napjaink legelismertebb amerikai tényfeltáró szerzője, akinek a szélsebesen változó tech világ úttörőinek, zsenijeinek és szélhámosainak történetét megörökítő könyvei több mint tízmillió példányban keltek el világszerte. A Harvardon végzett író első sikerét a 21 – Las Vegas ostroma című könyvével aratta, amiből filmes adaptáció is készült, éppúgy, mint a Facebook zűrös keletkezéstörténetét feltáró Véletlen milliárdosból, amelyből David Fincher forgatta a több Oscar-díjat elnyerő The Social Network – A közösségi háló című filmet.