Nincs engedélyezve a javascript.
Vesztő hely

Vesztő hely

Hogyan veszítsünk el egyetlen éjszaka több milliót? A tiltott és legális szerencsejátékok világa

Jelenleg nem rendelhető
2 499 helyett
1 874 Ft
25 %
Havas Henrik könyve emberi sorsokat mutat be a szenvedélyes szerencsejátékosokról.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Milyen az, amikor heti tízszázalékos kamattal ketyeg az uzsorakölcsön, keresnek a behajtók, tudod, hogy a nyomodban vannak, ezért kopaszra borotváltad a fejed és bajuszt növesztettél, de jön egy váratlan telefon, hogy a szüleidet megtalálták?
Amikor az absztinencia harmadik napján a festményből egy indián csap oda tomahawkjával, pókok százai ereszkednek le a plafonról, és amikor beleszédülsz a kádba, anyád próbál kihúzni onnan?
Amikor a narancsligetben egy konténerben berendezett kaszinóra lecsapnak a rendőrök, fejszével aprítják össze az asztalokat és a gépeket, de ez még semmi, mert néhány hét múlva izraeli harckocsik lövik munkahelyedet, a palesztin területen létrehozott kaszinót?
Amikor az autópályán leállítanak a rendőrök, és te tudod, hogy a kocsid tele van anyaggal? Amikor eladod a barátod autóját, mert már megint azt hiszed, hogy van esélyed valamennyit visszanyerni az elúszott sok-sok millióból?
Amikor összeszámolod, hogy a vállalkozásaidból három év alatt sikerült eljátszani száz milliót, amikor elúszott a barátaidtól kölcsönkért valamivel több mint húsz millió, amikor pontosan tudod, hogy a legnagyobb baj mégis az, hogy az alvilágnak is tartozol olyan negyven-ötven millióval?
Amikor hazajössz Las Vegasból nyolcezer dollárral, de még alig raktad le bőröndjeidet az előszobában, máris rohansz játszani az ismerős játékterembe, pedig sejted, hogy még aznap éjjel elbukod az összest és aztán meg sem lepődsz, hogy tényleg így történik?
Milyen az, amikor jelentkezik nálad egy szponzor, hogy hajlandó akár három-négyszázezer eurós pókerjátszmákat is finanszírozni, ha kell, akár Las Vegasba is kiutaztat, nincs más dolgod, mint nyerni? És a nyereség harminc százalékát meg is tarthatod.

Adatok
Raktári kód:
169135
ISBN:
9633686415
EAN:
9789633686416
Megjelenés:
2003.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
304
Méret [mm]:
140 x 200 x 23
Tömeg [g]:
520
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top